Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Διαιτολογικά Κέντρα
Διατροφολογικά Κέντρα
Διατροφολόγοι
Κλινικοί Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εύα Ζήκου είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Διατροφής, όπου φοίτησε με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ίδιου τμήματος. Ειδικεύεται σε κλινικά περιστατικά (παθολογικές καταστάσεις, διαβήτης, δυσλιπιδιαμίες, νεφρική ανεπάρκεια, προβλήματα πεπτικού συστήματος, διατροφικές διαταραχές). Από το 2011 διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στη Γλυφάδα και κατέχει τον τίτλο του master practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και Παχυσαρκία (Eating Disorders & Obesity) του Εθνικού Οργανισμού Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED. Είναι Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας. Παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια Διατροφής από το 2007. Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας The Health Lab. Συμμετέχει σε εκστρατείες για την ενημέρωση ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη και σε εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα διατροφής σε δήμους και σχολεία των νοτίων προαστίων. Αρθρογραφεί για θέματα διατροφής στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο (εφημερίδες, εβδομαδιαία περιοδικά και περιοδικά των νοτίων προαστίων).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στόχος των προγραμμάτων διατροφής είναι η υιοθέτηση μίας καινούργιας διατροφικής συμπεριφοράς που στόχο έχει την ισορροπία και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Το πρόγραμμα διατροφής προσαρμόζεται στην καθημερινότητα του ατόμου και όχι το αντίθετο με εύκολες και πρακτικές λύσεις για την προσαρμογή του οργανισμού σε μία νέα διατροφική κατάσταση.
Εξατομικευμένα Προγράμματα διατροφής για

  • Παιδική - Εφηβική - Ενήλικη Παχυσαρκία
  • Διατροφικές Διαταραχές (Νευρική Ανορεξία, Νευρική Βουλιμία, Αδηφαγική Διαταραχή)
  • Παθολογικές Καταστάσεις (σακχαρώδης διαβήτης Ι & ΙΙ, δυσλιπιδαιμίες, υπερ & υποθυρεοειδισμός, υπέρταση, παθήσεις του εντέρου (νόσος crohn,), παθήσεις των νεφρών κ.λπ.
  • Αθλητές (αύξηση μυϊκής μάζας)
  • Εγκυμοσύνη - Θηλασμό - Κλιμακτήριος
  • Παρακολούθηση ασθενών με επεμβάσεις παχυσαρκίας (προεγχειρητική και μετεγχειρητική παρακολούθηση)

Σωματομετρικοί έλεγχοι σύστασης λίπους, μυϊκής μάζας, υγρών σώματος και βασικού μεταβολισμού


Στοιχεία Αναζήτησης: Διατροφολογος, Διατροφη, Διαιτα, Απωλεια Βαρους, Παχυσαρκια, Διατροφικες Διαταραχες, Λιπομετρηση, Μεταβολισμος, Αδυνατισμα, Παιδικη Παχυσαρκια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 εως 15:00
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: