Κατηγορίες
Κλειδιά & Κλειδαριές, Κλειδιά Αυτοκινήτου
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κατάστημα Smart Home - Κουρνιδάκης Γιάννης που εδρεύει στο Κάτω Δαράτσο δραστηριοποιείται στους τομείς της κλειθροποιίας, επισκευής και αντιγραφής από το 2002 με άμεση ανταπόκριση για τον πελάτη. Η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας καθώς και η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη δέσμευση απέναντί σας. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και η συνεχής ενημέρωση ως προς τις αδιάρρηκτες κλειδαριές, τα καινούργια συστήματα ασφαλείας φτάνουν τις υπηρεσίες μας στο μέγιστο θετικό αποτέλεσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το κατάστημά μας έχει σαν κύρια του δραστηριότητα τα ξεκλειδώματα σπιτιών και αυτοκινήτων, την αντιγραφή και επισκευή παντός είδους κλειδιών (απλά κλειδιά, ασφαλείας και κλειδιά χρηματοκιβωτίων), την πώληση κλειδαριών παντός τύπου και λουκέτων όλα τα μεγέθη. Επίσης δραστηριοποιείται στην πώληση και τοποθέτηση στοριών, ρόμαν, ρολοκουρτινών και πάνελ σκίασης. Διαθέτουμε επίσης αξεσουάρ τζακιών, πόμολα πόρτας, πομολάκια επίπλων. Αναλαμβάνουμε επίσης την αναβάθμιση της παλιάς σας πόρτας με κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας για την αποτροπή της κλοπής στην οικία σας. Επισκευάζουμε κλειδαριές αυτοκινήτων, κλειδιά immobilizer με τα καλύτερα αξεσουάρ της αγοράς.
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επισκευή συστημάτων MASTER κυλίνδρων για ξενοδοχειακές μονάδες έτσι ώστε εκτός το κλειδί που έχει η κάθε πόρτα ξεχωριστά να μπορεί ο υπεύθυνος ή η καθαρίστρια να ανοίγει μόνο με ένα κλειδί όλες τις πόρτες.
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων και αξεσουάρ κλειδαριών όπως: CISA, ABUS, POTENT, ATRA, SILCA, KEYLINE, MERONI, SECURREME, MAUER, DOMUS, ISEO.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλειδαρας, Αδιαρρηκτες Κλειδαριες, Τηλεχειριστηρια Αυτοκινητων, Immobilizer, Επισκευες Κλειδιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Χανίων.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 20:30
Σάββατο από 08:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: