Κατηγορίες
Ταμειακές Μηχανές, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή), Ανάπτυξη - Εμπορία Λογισμικού (Software)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Β. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ με έδρα στην Αθήνα ( Ιλίσια ) Μικράς Ασίας 17, δραστηριοποιείται στο χώρο των ταμειακών συστημάτων και των συστημάτων μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων και καταστημάτων από τον Φεβρουάριο του 1996. Ιδρύθηκε από τον Βασίλη Καραγεώργο, Ηλεκτρονικό Τεχνολόγο Μηχανικο και την Σοφία Καλυβά, Μαθηματικό.
Το κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση, η επισκευή και η συντήρηση (service) ταμειακών συστημάτων, ζυγιστικών συστημάτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγραμμάτων εμπορικών εφαρμογών καθώς και η σύνδεσή τους σε δίκτυα.
Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των πελατών της. Γι' αυτό έχει επιλέξει με πολλή προσοχή τα εμπορεύματα που προτείνει και συνεργάζεται με τις καλύτερες αντιπροσωπείες και προμηθευτές (Δασκαλακης Α.Ε., Triasretail Σ.Τσοπανογλου & Υιοι Α.Ε, Πληκτρο Ε.Π.Ε., Τεχνο Ε.Π.Ε., ICS Καραφυλης, INFOPOS, Brain trust, West net, Dell, TMP, UNISOFT, TRADESOFT, INHOUSE, CSA,ΕΛΜΗ-CASIO...) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Απευθύνεται σε εμπόρους, επαγγελματίες, εταιρείες αλλά και ιδιώτες, που θέλουν αξιόπιστα μηχανήματα και υπηρεσιες, απαραίτητα εργαλεία για τη δουλειά τους.
Με γνώμονα την εμπιστοσύνη μεταξύ πελάτη και προμηθευτή προσπαθούμε, να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας, δίνοντάς τους την καταλληλότερη και πλέον συμφέρουσα λύση σε ό,τι μας ζητούν.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ταμειακές μηχανές
  • Ασύρματη παραγγελιοληψία
  • Ζυγαριές - ζυγιστικά συστήματα
  • Προγράμματα - Εμπορικές εφαρμογές
  • Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές - Laptop
  • Επισκευές - Service - Αναλώσιμα
  • Ανιχνευτές - καταμετρητές χαρτονομισμάτων
  • Barcode scanner - printer
  • Δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Χαρτοταινίες ταμειακών - ζυγαριών

Στοιχεία Αναζήτησης: Ασυρματη Παραγγελιοληψια, Service Ταμειακων Μηχανων, Προγραμματα Υπολογιστων, Pos, Barcode Scanners Printers, Θερμικοι Εκτυπωτες, Επισκευες Laptop, Ανιχνευτες Καταμετρητες Χαρτονομισματων Κερματων, Αναβαθμιση Αναβαθμισεις Pc, Φορολογικοι Φορολογικος Εκτυπωτης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 15:00
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 15:00 και από 17:30 έως 20:00
Σάββατο από 10:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: