Κατηγορίες
Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Εκκενώσεις Βόθρων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση μας η οποία εδρεύει στην Καβάλα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των αποχετεύσεων σε όλο τον νομό Καβάλας και από το 1980 σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για οποιαδήποτε υπηρεσία σχετικά με την αποχέτευση σας.
Σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο χώρο της αποχέτευσης και έχοντας ένα στόλο εξειδικευμένου εξοπλισμού μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες.
Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αποχετεύσεων, αποφράξεις σε κάθε είδους σωληνώσεις, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς - συντηρήσεις αντλιοστασίων - βιολογικών, μεταφορά λυμάτων και αντλήσεις υδάτων, εξυπηρετώντας σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και γραφεία σε όλη την Καβάλα.
Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η έμπειρη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας, μας έχουν καθιερώσει σε μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στο χώρο σε όλο το νομό Καβάλας.
Ως ηγέτες στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε αφιερώσει την επένδυσή μας σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μπορούμε να διορθώσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η επιχείρηση μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
Μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας αποφράξεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και γραφεία σε όλο το νομό Καβάλας.
Σας εγγυόμαστε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο κτίριο σας. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό και ασφαλή εξοπλισμό που είναι πολύ αποτελεσματικός, δίνοντάς λύση στα προβλήματα σας γρήγορα και οικονομικά.
Αναλαμβάνουμε αποφράξεις: αποχετεύσεων, Αγωγών, φρεατίων, νιπτήρων, τουαλετών.
Με εμπειρία στο χώρο στοχεύουμε στην καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την οποία εξασφαλίζει ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, καθώς και το έμπειρο προσωπικό μας. Με την χρήση μηχανημάτων υψίστης αναρρόφησης που μας επιτρέπουν να φτάνουμε ακόμα και σε απροσπέλαστα σημεία, προσφέρουμε υπηρεσίες εκκένωσης σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία. Η διαδικασία πραγματοποιείτε με απόλυτη προσοχή αποφεύγοντας τη μόλυνση και μετά το πέρας των εργασιών, ο χώρος είναι απόλυτα καθαρός.
Τέλος, πραγματοποιούμε την μεταφορά των λυμάτων από τον χώρο σας στα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων.
Περισσότερες υπηρεσίες: Μεταφορά λυμάτων, Αντλήσεις υδάτων πάσης φύσεως, Ενοικιάσεις χημικών τουαλετών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αποφραξεις Σπιτιων, Αποφραξεις Επαγγελματικων Χωρων, Μεταφορα Λυματων, Συντηρησεις Αντλιοστασιων, Αντλησεις Λυματων, Αποφραξεις Αγωγων, Αποφραξεις Νιπτηρων Τουαλετων, Εκκενωσεις Οικιων, Εκκενωσεις Πασης Φυσεως
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Καβάλας.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: