Κατηγορίες
Κέντρα Μελέτης, Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης

Στο Εργομιλώ Plus σκοπός μας είναι οι μικροί μας φίλοι να μαθαίνουν μέσω της ψυχαγωγίας. Σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες μέλημά μας είναι η κοινωνικοποίηση. Κάνενα παιδί (τυπικής & μη ανάπτυξης) δεν περιθωριοποιείται, γίνεται ένα με την ομάδα. Σας περιμένουμε για ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης!!!

Πρωινή φύλαξη
Πρωινή φύλαξη με δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 2χρ-12 χρ. Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-13:00 Σάββατο 10:00-15:00

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Μελέτης
Ημερήσια εξατομικευμένη υποστήριξη μελέτης παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο

  • μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο μας ή κατ’ οίκον
  • από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό
  • με διάρκεια μίας με μιάμιση ώρας (αναλόγως ηλικίας / τάξης / ιδιαιτεροτήτων)


Σχολή Γονέων
Στο πεδίο της ζωής το να είσαι γονιός απαιτεί σκληρή και καθημερινή μάχη. Σε αυτή την προσπάθεια το Εργομιλώ Plus προσφέρει δυνατότητα συμμετοχής στη σχολή γονέων με στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση του γονικού σας ρόλου όπως και την καθοδήγηση σε ποικίλα θέματα διαπαιδαγώγησης ταξινομημένα σε 3 ηλικιακές κατηγορίες:
Προσχολική ηλικία (0-6χρ.)
Παιδική-προεφηβική ηλικία (6-12χρ.)
Εφηβική ηλικία (12-18χρ.)
Ενδεικτική θεματολογία η δημιουργία ασφαλούς δεσμού, η σημασία του παιχνιδιού, αδελφικές σχέσεις και ζήλια, σχολική προσαρμογή, μελέτη και πρόγραμμα, κοινωνικοποίηση, αυτονόμηση, αλλαγές στην εφηβία και πολλά άλλα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτάσεις σας.
Υπεύθυνη: κα Μάρκου Μαρία, ψυχολόγος

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πηλοπλαστική
Η πηλοπλαστική ειναι ένας ψυχοθεραπευτικός τρόπος δημιουργικής έκφρασης. Τα μικρότερα παιδιά εξερευνούν το υλικό μέσω της αφής και εξοικειώνονται με τον τρόπο αυτό στα απτικά ερεθίσματα. Τα μεγαλύτερα παιδιά δίνουν μορφή στον πηλό, μ’ ένα υλικό που μπορεί να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα όλα τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, μέσω της ομάδας αναπτύσσουν την κοινωνικοποίησή τους και γιατί όχι ανακαλύπτονται και καλλιτεχνικά ταλέντα τους.

Yoga με τη μαμά ή με το μπαμπά (2-4ετών)
Ένα μάθημα για όλη την οικογένεια που συνδυάζει παιχνίδι και γυμναστική, ενώ δημιουργεί ένα όμορφο δέσιμο μεταξύ του γονέα με το παιδί. Το παιδί σε αυτήν ηλικία μαθαίνει να μιμείται τους μεγαλύτερους, οπότε και μπορεί καλύτερα βλέποντας να κάνει με τον τρόπο του τις διάφορες asanas. Παράλληλα το παιδί είναι οδηγός και δάσκαλός μας πολύ συχνά και μπορεί το ίδιο το σώμα του να μας καθοδηγήσει σε ένα διαφορετικό μάθημα. Περιλαμβάνεται και partner yoga, όπου γονιός και παιδί δουλεύουν μαζί μια στάση γιόγκα. Μπορείτε μαζί να χτίσετε μια όμορφη τελετουργία και να βάλετε στις ζωές σας αυτά που μαθαίνουμε στην τάξη, ξεκινώντας για παράδειγμα κάθε πρωί μαζί μια αναπνοή ή έναν παιδικό χαιρετισμό.

Yoga Kids από 5+ ετών
Ένα μάθημα μιας ώρας με παιχνίδι, γυμναστική και αναπνοές, που βοηθάει τα παιδιά να παίξουν με το σώμα τους, να το ανακαλύψουν και να χαλαρώσουν. Μέσα από παιχνίδια, μαθαίνουν τις βασικές στάσεις (asanas) της γιόγκα, και βελτιώνουν την ενδυνάμωση και την ευλυγισία τους, ενώ παράλληλα παρατηρούν την αναπνοή τους, τις αλλαγές στο σώμα τους και ξεκουράζονται. Το μάθημα ολοκληρώνεται με χαλάρωση ώστε να ηρεμούν.

Στοιχεία Αναζήτησης: Λογοθεραπεια Ενηλικων, Εργοθεραπεια, Διαβασμα, Αναγνωστηριο, Δυσλεξια, Μελετη Δημοτικου Μελετη Γυμνασιου, Μαθησιακες Δυσκολιες, Μελετη Παιδιων Κατ Οικον
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: