Κατηγορίες
Οδική Βοήθεια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΟΣ, Υπεύθυνος , Τηλ: 2130067333  Κιν: 6977993158
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την οδική βοήθεια ΙΧΕ και ΙΧΦ με βάρος έως 3,5 τόνους. Μεταφέρει αυτοκίνητα από ατυχήματα, από βλάβες στον δρόμο και από συνεργείο σε συνεργείο.
Δραστηριοποιείται στην Αττική και εξυπηρετεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, είτε κατόπιν ραντεβού είτε τη στιγμή που μας χρειάζεστε. Η εμπειρία μας στη φόρτωση και ρυμούλκηση αυτοκινήτων εγγυάται την γρήγορη και επιτυχημένη εξυπηρέτηση σας.
Επίσης, συνεργαζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα με αναγνωρισμένες εταιρίες ανακύκλωσης αυτοκινήτων, συνεργαζόμενες με το επίσημο δίκτυο για την ανακύκλωση και οριστική διαγραφή του οχήματος σας, παρέχοντας όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά καταστροφής και οριστικής διαγραφής του οχήματός σας.
Μετά την πολυετή παρουσία μας στο χώρο της μεταφοράς αποκτήσαμε συνεργασίες και σχέσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου τους οποίους μπορούμε να συστήσουμε χωρίς ενδοιασμούς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οδική βοήθεια Ι.Χ., Ε.Ι.Χ.
Οδική βοήθεια ελαφρών φορτηγών
Μεταφορές αυτοκινήτων
Μεταφορές μηχανημάτων
Μεταφορά σε συνεργείο
Μεταφορές με γερανό
Άλλες Υπηρεσίες
Απόσυρση αυτοκινήτων
Ανακύκλωση αυτοκινήτων
Ασφάλειες αυτοκινήτων
Διεκπαιρεώσεις
Μεταβιβάσεις αυτοκινήτων
Οριστικές διαγραφές αυτοκινήτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Αυτοκινητων, Αποσυρση, Odiki Voitheia, 24ωρη Οδικη Βοηθεια, Μεταφορα Πχηματων Οχηματα, Μεταφορες Φορτηγων Φορτηγου, Ρυμουλκηση Αυτοκινητων, Οδικη Βοηθεια Μοτο Moto, Ρυμουλκηση Μοτοσυκλετας, Road Assistance, Ελπα Assistance, Intersalonika
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική, Κορινθία, Βοιωτία, Εύβοια.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: