Κατηγορίες
Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων, Ελαιοχρωματισμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΩΤΗΡΗΣ  
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας, Μαστροτεχνική Group, παρουσιάζει νέες προτάσεις, σε μοντέρνες συνθέσεις σχεδίων και χρωμάτων διαμορφώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το προσωπικό σας στυλ. Μέσα από την πολυετή πείρα μας στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, αναλαμβάνουμε έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Με οδηγό το δικό σας γούστο μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες που κρύβονται από τον σχεδιασμό ως την εκτέλεση του έργου.
Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας.
Κάθε ανακαίνιση σπιτιού στη Μαστροτεχνική Group είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας, αυστηρά προσαρμοσμένης σε ποιοτικά πρότυπα που εξασφαλίζουν ασφάλεια και εργονομία.
Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική του έκθεση προς τον καταναλωτή, ως εκ τούτου προσφέρουμε 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, και δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης.
Εμείς διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε.
Ενημερωθείτε σήμερα για οποιαδήποτε μορφή ολικής ή μερικής ανακαίνισης και αναπαλαίωσης επιθυμείτε!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ανακαινίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων
  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Θερμομόνωση- Μόνωση
  • Τοποθέτηση Laminate
  • Υδραυλικά- Ανακαίνιση Μπάνιου
  • Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και μελέτη από έμπειρους μηχανικούς

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακαινιση Σπιτιων, Ανακαινιση Μπανιου, Υδραυλικα, Μελετες Ανακαινισης Επαγγελματικων Χωρων, Τεχνοτροπιες, Ελαιοχρωματισμοι, Κουτελα Γυψοσανιδας, Θερμοπροσοψεις, Γυψοσανιδες, Υδραυλικες Επισκευες, Βλαβες Υδραυλικες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: