Κατηγορίες
Ψυκτικοί, Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών, Κλιματισμός, Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κατάστημα μας λειτουργεί από το 2007 στο Χαλάνδρι. Δραστηριοποιείται στο χώρο των επισκευών και πώλησης ανταλλακτικών για οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές, καθώς επίσης και πώλησης αξεσουάρ και καθαριστικών για την συντήρηση των συσκευών σας. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον κο Κορασίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των επισκευών από το 1995. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες των οικιακών συσκευών σας όπως πλυντήρια ρούχων, ψυγείου, πλυντήρια πιάτων, φούρνου, εστιών, απορροφητήρα, κλιματιστικού, σκούπας, μίξερ, τοστιέρας, χύτρας ταχύτητος, βραστήρα, καφετιέρας, σεσουάρ, συσκευών προσωπικής φροντίδας, αφυγραντήρα, ιονιστή, σίδερου ατμού κ.α.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης:

  • κλιματιστικά των εταιρειών Mitsubishi και Inventor
  • συσκευές της εταιρείας Miele, όπως: πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, ηλεκτρικές σκούπες, τα οποία μπορούμε να σας προμηθεύσουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • αξεσουάρ και καθαριστικά για την συντήρηση των συσκευών σας, όπως καθαριστικά αλάτων, αρωματικά σκούπας, καθαριστικά κεραμικών εστιών κουζίνας, απορρυπαντικά της εταιρείας Miele και πολλά άλλα. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε λάμπες και ηλεκτρολογικό υλικό.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή στον χώρο σας όλων των οικιακών σας συσκευών καθώς και την εγκατάσταση, απεγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών σας.
Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τη μελέτη του χώρου σας για την τοποθέτηση αντλιών θερμότητας ή ειδικής κατασκευής κλιματισμού.
Δωρεάν παραλαβή – παράδοση των συσκευών που έχετε προς επισκευή.


Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη Πλυντηριου, Επισκευη Ηλεκτρικης Σκουπας, Philips, Συντηρηση Κλιματιστικων Κλιματιστικου Air Condition, Επισκευη Σιδερου Ατμου, Stirella, Miele, Kenwood, Delongi, Επισκευη Ψυγειου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 14:30
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: