, 2106628359
Κατηγορίες
Μπαταρίες, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η SMART BATTERY κατακτώντας μεγάλο μερίδιο της αγοράς και διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στις μπαταρίες, τα τελευταία χρόνια επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στον τομέα των εναλλακτικών πηγών ενέργειας μέσω των ‘’Αυτόνομων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων’’. Τα Συστήματα SMART SOLAR μπορούν να ηλεκτροδοτήσουν από μια βάρκα, μέχρι μια πλήρη κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο. Η φιλοσοφία του αυτόνομου Φ/Β βασίζεται στην αυτονομία παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας. Τα Φ/Β SMART SOLAR αποτελούνται από το πλαίσιο που είναι υπεύθυνο για τη συγκέντρωση της ηλιακής ακτινοβολίας και τη μετατροπής σε ηλιακή ενέργεια, τον ρυθμιστή φόρτισης που δίνει εντολή με τι βαθμό φόρτισης θα φορτίζεται η μπαταρία, την μπαταρία όπου συγκεντρώνεται η ενεργεία που στη συνέχεια θα χρειαστούμε να καταναλώνουμε και τέλος το inverter που μετατρέπει το ρεύμα. Πέραν των παραπάνω έτοιμων συστημάτων, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο Φ/Β σύστημα σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Το αυτόνομα Φ/Β καλύπτονται από ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας που φτάνει ως και τα δέκα χρόνια.
Τα προϊόντα διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στη SMART BATTERY διαθέτουμε μεγάλο εύρος προϊόντων και στοιχείων που αποτελούν ένα Φ/Β σύστημα. Για να διευκολύνουμε τους καταναλωτές, ώστε να επιλέξουν το Φ/Β που χρειάζονται, έχουμε δημιουργήσει 4 έτοιμα συστήματα.
smart solar 1: Για τροχόσπιτα, παράγκες κ.λπ.
smart solar 2: Για μικρά εξοχικά με περιορισμένες ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας.
smart solar 3: Για ηλεκτροδότηση μικρών – μεσαίων κατοικιών.
smart solar 4: Για ηλεκτροδότηση μεγάλων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ SMART BATTERY
Η σειρά μπαταριών διαθέτει μεγάλη γκάμα για αυτοκίνητα, moto, φορτηγά, θαλάσσια σκάφη, και για φωτοβολταικά συστήματα, παιδικά παιχνίδια, αναπηρικά καροτσάκια. Περιλαμβάνει μπαταρίες μολύβδου ανοικτού, κλειστού τύπου, AGM, GEL.
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ BREEZE
Η σειρά λιπαντικών μας εισάγεται από το εξωτερικό από πετρελαϊκό κολοσσό και συσκευάζεται στην Ελλάδα σε μικρότερες δεξαμενές. Τα λιπαντικά breeze διαθέτουν μεγάλο βάθος κωδικών που αφορούν εφαρμογές για αυτοκίνητα, ΜΟΤΟ, υδραυλικές εφαρμογές, βιομηχανικές εφαρμογές, κ.λπ. Το επόμενο σχέδιο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και εμπόρια ηλεκτρικών ποδηλάτων με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μπαταριες Αυτοκινητων, Μπαταριες Μοτο, Μπαταριες Σκαφων, Μπαταριες Για Τροχοσπιτα, Μπαταριες Για Αναπηρικα Καροτσακια, Φωτοβολταϊκα Συστηματα, Εξοικονομηση Ενεργειας, Μελετες Κατασκευες Τεχνικων Εργων, Συμμικτες Κατασκευες, Εξειδικευμενες Μετρησεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: