Κατηγορίες
Είδη Θέρμανσης, Μηχανήματα Καθαρισμού, Λεβητοποιία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση συστημάτων υδρονέφωσης και υπέρυθρης ακτινοβολίας για εξωτερικούς χώρους, εμπορία και συντήρηση μηχανημάτων καθαρισμού Karcher από την πόλη της Ξάνθης και δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της βόρειας Ελλάδας. Από το 2004 που ιδρύθηκε η εταιρεία έχουμε κάνει πολλά έργα που δημοσιεύονται στις εφαρμογές της ιστοσελίδας. Η δυναμική μας, η συνεχής εκπαίδευσή μας, η ποιότητα των έργων μας και η υποστίρηξη μετά την πώληση, μας θέτουν ως τη πιο ουσιαστική επιλογή στις ανάγκες της επαγγελματικής ή οικιακής σας εγκατάστασης. Αυτό που σας προσφέρουμε δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν. Είναι μέσω της τεχνογνωσίας μας και της μελέτης μας η ιδανικότερη λύση για την επίτευξη της υλοποίησης της ανάγκης σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εφαρμογές εξωτερικής θέρμανσης, ψύξης εξωτερικού χώρου, εφαρμογές αερισμού, πλυστικά μηχανήματα και εξαρτήματα, χημικά καθαριστικά, καθαρισμοί χώρων, ατμοσυστήματα, υδρονέφωση , υπέρυθρη ακτινοβολία, Karcher, μηχανήματα καθαρισμού, πλυντήρια αυτοκινήτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Karcher, Μηχανηματα Καθαρισμου, Πλυστικα, Υδρονεφωση, Θερμανση Εξωτερικων Χωρων, Υπερυθρη Ακτινοβολια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Ξάνθης.
 
Μοιράσου το: