Κατηγορίες
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΥΡΠΙΡΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κατάστημα του κ. Πυρπιρή Παναγιώτη, στην Πάτρα, μπορεί να καλύψει, πλήρως, τις ανάγκες σας σε ορθοπεδικά - αναπηρικά και ιατρικά είδη, διαθέτοντας προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο. Στο εν λόγω κατάστημα, με εμπειρία άνω των 20 ετών, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη γκάμα αναπηρικών και ορθοπεδικών ειδών, καθώς και διάφορα εξειδικευμένα βοηθήματα ασθενών, που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας και τραυματισμούς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επισκεφθείτε το κατάστημα Πυρπιρής, όπου μπορείτε να βρείτε ορθοπεδικά προϊόντα, όπως νάρθηκες, κηδεμόνες, βακτηρίες, αναπηρικά αμαξίδια και λοιπά αναπηρικά είδη, καθώς και όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για τον ασθενή που χρήζει νοσηλείας κατ’ οίκον.
Σε μας θα βρείτε, επίσης πάνες ακράτειας, υποσέντονα, νοσοκομειακά κρεβάτια, αεροστρώματα κατακλίσεων, καθώς και ρόμπες - κοστούμια νοσηλείας.
Διαθέτουμε, ακόμα, ορθοπεδικά υποδήματα και καλσόν, πιεσόμετρα και συσκευές μέτρησης σακχάρου, μαστούς σιλικόνης και βερμούδες αδυνατίσματος.
Το κατάστημά Πυρπιρής διαθέτει και ποικιλία ιατρικών ειδών, ενώ αναλαμβάνουμε πλήρεις εξοπλισμούς ιατρείων, διαθέτοντας όλα τα αναλώσιμα υλικά που αφορούν σε αυτό.
Τέλος, δραστηριοποιούμαστε και στην κατασκευή παντός τύπου τεχνητών - πρόσθετων μελών, φτιαγμένα από έμπειρους τεχνίτες, με τέλεια προσαρμογή και λειτουργικότητα.
Κι όλα αυτά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ναρθηκες, Αναπηρικα Αμαξιδια, Κηδεμονες, Νεφελοποιητες, Οξυγονα, Νοσοκομειακα Κρεβαρια, Ηλεκτρικα Κρεβατια, Κατασκευες Ορθοπαιδικων Μελων, Κατασκευες Κηδεμονων, Κατασκευες Ορθοπαιδικων Πελματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: