Κατηγορίες
Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες, Μεταφράσεις, Φωτοτυπίες, Αυτοκόλλητα, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset
Επαγγελματικές Κάρτες
Σχεδιασμός Λογοτύπου
Περιγραφή Επιχείρησης

Είστε στο σωστό χώρο.
Επειδή η επιτυχία σας είναι δική μας δουλειά. Από το σχεδιασμό του λογότυπου ως την καταχώριση, από τις κάρτες (business card) ως το φυλλάδιο, τη μπροσούρα ή τον κατάλογο, από τις μεταφράσεις έως τις δακτυλογραφίσεις, από το folder ως την ιστοσελίδα (site), από τις επιγραφές ως τα προκλητήρια και τις μπομπονιέρες, είτε πρόκειται για offset ή ψηφιακή (digital) εκτύπωση, για μονόφυλλα ή πολυσέλιδα έντυπα, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για πανό, αφίσες, επιγραφές, banner ή διαφημιστικές κατασκευές, χαμήλού ή μη κόστους επιδίωξή μας είναι… να κάνουμε τη δουλειά μας.
Σκοπός του Print Copy Center απ’ την ημέρα λειτουργίας του είναι η πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Ο σκοπός αυτός κατευθύνει και τη γενική φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία χαρακτηρίζεται από:
Υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
Συνέπεια
Τεχνογνωσία
Διαρκή ανανέωση και πρωτοπορία
Άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, ανταγωνιστικές τιμές, συνδυάζοντας την ποιότητα με το οικονομικό αποτέλεσμα.

Θα ηταν ιδιαίτερη χαρα για εμάς, να μπορέσουμε να προβάλουμε και τη δική σας επιχείρηση στο χώρο της διαφήμισης, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Φωτοαντίγραφα - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Πλαστικοποιήσεις Βιβλιοδεσίες - Δακτυλογραφήσεις - Μεταφράσεις

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσπεκτους, Διαφημιστικα Εντυπα, Λογιστικα Εντυπα, Ploter, Αντιγραφα, Επικυρωμενες Μεταφρασεις, Φεϊβολαν, Υπηρεσιες Email Fax, Σχεδιασμος Μακετας, Αυτοκολλητα Καταστηματων, Δημιουργια Λογοτυπου, Καταλογοι Καταστηματος, Roll Up, Επαγγελματικες Καρτες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: