Κατηγορίες
Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά νύχια
WiFi
Ονυχοπλαστική
Περιγραφή Επιχείρησης
 • Spa Manicure
  Το Spa Manicure είναι μια υπηρεσία που παρέχει περιποίηση και ενυδάτωση στο δέρμα. Τα σταδία του Spa Manicure είναι καθαρισμός, σχηματισμός νυχιού, ενυδάτωση με αιθέρια ελαία, peeling, κρεμά, θεραπεία παραφίνης και τελικό στάδιο το βάψιμο (χρώμα ή γαλλικό).
 • Spa Pedicure
  Η υπηρεσία Spa Pedicure παρέχετε σε υπερσύχρονες spa massage καρέκλες με υδρομασάζ και χαλαρωτικά άλατα. Τα σταδία του Spa Pedicure είναι καθαρισμός , σχηματισμός νυχιού, περιποίηση πέλματος με ράσπα & τροχό, ενυδάτωση με αιθέρια ελαία, peeling, κρέμα, θεραπεία παραφίνης και τελικό στάδιο το βάψιμο (χρώμα ή γαλλικό).
 • Μακιγιάζ
  Άψογη εμφάνιση, κάθε μέρα, όλη μέρα! Για να κοιμάστε και να ξυπνάτε όμορφη! Εξειδικευμένη περιποίηση ομορφιάς που εφαρμόζεται από ειδικό, με άριστες γνώσεις προσωπολογίας, χρωματολογίας και σχεδίασης χαρακτηριστικών του προσώπου. Η περιποίηση που βελτιώνει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να νοιώθετε ωραία κάθε ημέρα.
 • Περιποίηση Γάμου
  Η ημέρα του γάμου είναι η σημαντικότερη μέρα για κάθε γυναίκα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς για εσάς είναι να σας προτείνουμε τα νυφικά πακέτα μας, τα όποια μπορείτε να τα επιλέξετε αναλόγως την προτίμηση σας. Τα πακέτα αποτελούνται από Πρόβες Μακιγιάζ, Μακιγιάζ, Περιποίηση Χεριών και Ποδιών, αλλά και Αποτριχώσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Κάθε Τρίτη & Τετάρτη προσφορά:
  Μανικιούρ – Πεντικιούρ 25,00 € 
  Μανικιούρ – Πεντικιούρ Shellac 35,00 €

Τοποθέτηση ακρυλικού γαλλικό: 38,00
Τοποθέτηση ακρυλικού απλή: 32,00 €
Συντήρηση γαλλικό: 30,00 €
Συντήρηση απλή: 25,00 €
Αφαίρεση χωρίς παροχή: 5,00 €
Retouche:.. 10,00 € (& γυαλιστικό): 2,00 €
Μανικιούρ: 12,00 €
Μανικιούρ Shellac: 18,00 €
Πεντικιούρ: 18,00 €
Πεντικιούρ Shellac: 24,00 €
Σχήμα βάψιμο (χέρια): 6,00 €
Σχήμα βάψιμο (πόδια): 8,00 €
Βάψιμο (χέρια): 4,00 €
Βάψιμο (πόδια): 6,00 €
Φρύδια
Μακιγιάζ
Αποτρίχωση


Στοιχεία Αναζήτησης: Μανικιουρ Πεντικιουρ Shellac, Αποτριχωση Με Κλωστη, Essie Βερνικια, Vinylux Βερνικια, Cnd Shellac, Spa Μανικιουρ Πεντικιουρ, Τοποθετηση Extensions Βλεφαριδων, Αποτριχωση Με Κερι, Ανδρικο Μανικιουρ Πεντικιουρ, Θεραπειες Χεριων, Bs Βερνικια Spa Μανικιουρ Πεντικιουρ, Ημιμονιμο Μανικιουρ Πεντικιουρ, Semilac, Φρυδια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια προάστια
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη
Πέμπτη
Παρασκευή από 9:00 έως 20:00
Τετάρτη από 9:00 έως 19:00
Σάββατο από 9:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: