Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
H οδοντίατρος Μελίνα Κωσταρέλου - Δροσίνη αποφοίτησε το 2001 από το 1ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας. Εισήχθη με το σύστημα του Εθνικού Απολυτηρίου στο τμήμα της Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε το 2007.
To 2008 εισήχθη στο διακρατικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του New York University, "Continuing Dental Education Programs, Current Concepts in Aesthetic Dentistry", όπου και μυήθηκε στον κόσμο της αισθητικής οδοντιατρικής και του "Smile Design".
Διατηρεί οδοντιατρείο στη Λ. Αλεξάνδρας 63, όπου εξασκεί όλο το φάσμα της γενικής και αισθητικής οδοντιατρικής, το οποίο περιλαμβάνει όψεις πορσελάνης, όψεις ρητίνης και λεύκανση δοντιών. Τα απαιτητικά περιστατικά αποτελούν πεδίο προσφοράς και δημιουργίας, αφού σε συνεργασία με διακεκριμένους εξωτερικούς συνεργάτες στον τομέα της ενδοδοντίας, περιοδοντολογίας και γναθοχειρουργικής, στοχεύει στην άμεση ανακούφιση των ασθενών και φυσικά στη βιολογική, λειτουργική και αισθητική απόδοση των προσθετικών εργασιών. Για την οδοντίατρο Μελίνα Κωσταρέλου - Δροσίνη ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με εγκαρδιότητα, υπομονή και κατανόηση βάσει των αναγκών του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας μηχανήματα που κάνουν τη φροντίδα και τη θεραπεία πιο εύκολη, εργονομικά αποτελεσματική και άνετη για τον ασθενή. Η κεντρική μονάδα είναι κατασκευασμένη στη Γερμανία. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν διάφορες σύγχρονες συσκευές που έχουν ως στόχο τη σαφέστερη διαγνωστική εικόνα αλλά και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διενέργεια της θεραπείας.
Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται είναι στην πλειοψηφία τους παρασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη Γερμανία από κορυφαίους κατασκευαστές, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Τέλος, το οδοντιατρείο είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να εξασφαλίσεται άνεση κινήσεων και χειρισμών στον κυρίως χώρο θεραπείας, ενώ ταυτόχρονα το σαλόνι αναμονής διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ηρεμία.

  • Λεύκανση
  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Προσθετική Περιοδοντολογία
  • Εμφυτεύματα
  • Ενδοδοντία
  • Οδοντική Χειρουργική (εμφράξεις σύνθετης ρητίνης)
  • Παιδοδοντία

Στοιχεία Αναζήτησης: Λευκανση, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Εμφυτευματα, Περιοδοντολογια, Οψεις Ρητινης, Οψεις Πορσελανης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: