Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία “ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” αποτελεί ένα από τα πρώτα εγκεκριμένα Συγκροτήματα Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων στην Αιτωλοακαρνανία. Έχει τη μορφή Μονοπρόσωπης Εταιρείας και εδρεύει στο 7ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου, σε έκταση 1.105,00 m2. Ως Εταιρεία Ανακύκλωσης Αδρανών Υλικών, συνεργαζόμαστε με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ), ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. και είμαστε υπεύθυνοι για την ασφαλή αποθήκευση, ανακύκλωση και αξιοποίηση των αποβλήτων που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπρόσθετα, η δραστηριότητα της Εταιρείας επεκτείνεται και στον τομέα της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων, αφού αναλαμβάνει και την Οριστική Διαγραφή (Απόσυρση) του οχήματός σας. Ως εταιρεία Ανακύκλωσης Οχημάτων είμαστε συμβεβλημμένοι με την Ε.Δ.Ο.Ε., όπως προβλέπεται από τον Νόμο.
ISO
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14001 (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015), από την Εταιρεία Q-CERT.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε:
Συλλογή / Μεταφορά
Προσωρινή αποθήκευση & διαχείριση / επεξεργασία
Ανακύκλωση ΑΕΚΚ
Απόσυρση – Οριστική διαγραφή ΙΧ αυτοκινήτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Οχηματων, Οριστικη Διαγραφη, Φωτοβολταϊκων Ανακτηση, Ανεμογεννητριες Ανακυκλωση, Ανακυκλωση Αυτοκινητων Αυτοκινητου, Φωτοβολταϊκα, Αεκκ Ανακυκλωση Αδρανων Υλικων, Ανεμογγενητριες, Ανακυκλωση Μπαταριων, Recycling
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 17:00
Σάββατο από 08:30 έως 16:00