Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο τελετών ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, στο Χαϊδάρι, με εμπειρία 40 ετών, αναλαμβάνει την πλήρη διοργάνωση πένθιμων τελετών, με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας, το 1975, φροντίζουμε και για την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να έχετε την τελετή που επιθυμείτε για τον άνθρωπό σας, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας. Αναλαμβάνουμε την τέλεση κηδειών και μνημοσύνων σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, διεκπεραιώνουμε για εσάς όλες τις διαδικασίες και τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να σας απαλλάξουμε από όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έχοντας κατά νου τη δυσχερή συναισθηματική σας κατάσταση.
Στο γραφείο τελετών ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ενώ είμαστε στο πλευρό σας όλο το 24ωρο. Εμπιστευθείτε μας, για να οργανώσουμε την πιο αξιοπρεπή και διακριτική τελετή αποχαιρετισμού των αγαπημένων σας. Εμείς θα φροντίσουμε για όλα, από την αρχή ως το τέλος, μέχρι και για την παραμικρή λεπτομέρεια, με απόλυτη συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος. Σεβόμενοι μάλιστα τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας, πραγματοποιούμε τελετές σε όλη την Ελλάδα, για όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Φροντίζουμε για την έκδοση τιμολογίου, ώστε να πάρετε τα χρήματα που δικαιούστε από το ταμείο σας. Τέλος, ας σημειωθεί ότι το γραφείο μας αναλαμβάνει και αποτεφρώσεις, υλοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταφορά του θανόντος στο εξωτερικό, όπου υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για την καύση σορών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο μας μπορεί να φροντίσει την τελετή, απαλλάσσοντάς σας από όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Εκδίδουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την τέλεση της κηδείας, συνεννοούμαστε με το ναό και τους υπευθύνους των κοιμητηρίων και ασχολούμαστε με την παραγγελία στεφάνων. Αναλαμβάνουμε το στολισμό, το δίσκο, την εκκλησία, τη χορωδία και όποια άλλη υπηρεσία χρειάζεστε, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής. Ο στολισμός της εκκλησίας είναι πολυτελής, με άνθη από την είσοδο του ναού μέχρι το εσωτερικό του. Επίσης, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εισαγωγή λουλουδιών από την Ολλανδία.
Το θρησκευτικό μνημόσυνο έχει δύο μορφές. Στην πρώτη μορφή ψάλλεται τρισάγιο στον τάφο του νεκρού, ενώ στη δεύτερη μορφή ψάλλεται επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία, μετά τη λειτουργία. Τρισάγιο γίνεται στα τριήμερα και στα εννιάμερα από το θάνατο, ενώ επιμνημόσυνη δέηση τελούμε στις σαράντα ημέρες (“σαράντα”), στους τρεις μήνες (“τρίμηνα»), στους έξι μήνες (“εξάμηνα») και στο χρόνο (ετήσιο) από το θάνατο, καθώς και στα τρία χρόνια, όταν γίνεται και η εκταφή. Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς οποιαδήποτε από τις παραπάνω τελετές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μνημοσυνα, Επαναπατρισμος, Στεφανια, Δισκους Μνημοσυνων, Μεταφορα Σορου, Κηδεια, Τελετες, Kideia, Grafia Teleton, 24ωρη Εξυπηρετηση, Κηδειοχαρτα, Φερετρα, Μεταφορες Νεκρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24 ώρες
 
Μοιράσου το: