Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς στον χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και με πολυετή πείρα στις καλύτερες τιμές.
Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μετακόμισης - μεταφοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης.
Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια, δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου οποιαδήποτε μετακόμιση - μεταφορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κάνουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές.
Αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία μετακόμισης και μεταφοράς των οικοσκευών και ηλεκτρικών συσκευών σας από την Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα.
Δεσμευόμαστε για τη δωρεάν σύνδεση, αποσύνδεσή και αμπαλάρισμα των οικοσκευών και ηλεκτρικών συσκευών σας σε καινούριες κούτες, καθώς και την ασφαλή μεταφορά τους. Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
Μετακομίσεις (οικιακές, γραφείων, καταστημάτων, κτηρίων)
Λύσιμο - δέσιμο επίπλων
Αποσύνδεση - σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
Αμπαλάζ γυαλικών, επίπλων ή άλλου είδους ευαίσθητων αντικειμένων. Για την ασφαλέστερη μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά συσκευασίας
Αποθηκεύσεις
Ανυψωτική μετακόμιση
Διανομές από την Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα.
Διαθέτουμε φορτηγά αυτοκίνητα καθώς επίσης και ανυψωτικά μηχανήματα, για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αντικειμένων σας. Πιο συγκεκριμένα, για την εξυπηρέτησή σας παρέχουμε:
Ανυψωτικά μηχανήματα, Γερανούς, Καλαθοφόρα, Ανατροπές, κλαρκ.
Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στις καλύτερες τιμές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αμπαλαζ, Αφαμπαλαζ, Παπαγαλακι, Ανυψωτικες Μετακομισεις, Φορτωσεις, Εκφορτωσεις, Φοιτητικες Μετακομισεις, Οικονομικη Μετακομιση, Συνδυαστικες Μετακομισεις, Διανομες Προϊοντων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: