Κατηγορίες
Χωματουργικές Εργασίες - Εργολάβοι, Άσφαλτος & Παράγωγα Προϊόντα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΝΕΛΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η δεύτερης γενιάς εταιρεία ασφαλτοστρώσεων, χωματουργικών και τεχνικών έργων Μπουνέλης Α. Γεώργιος δραστηριοποιούμενη στον χώρο από το 1976 διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία να αναλάβει την πλήρη έντεχνο και βάσει σχεδιασμού εκτέλεση οποιουδήποτε έργου στον τομέα της.
Η εταιρεία Μπουνέλης διαθέτει ιδιόκτητο πλήρη στόλο μηχανημάτων χωματουργικών και ασφαλτικών εργασιών πράγμα που την καθιστά την πιο ανταγωνιστική στην αγορά. Διαθέτει μηχανήματα μικρού (μίνι) και μεγάλου μεγέθους κατάλληλα για οποιαδήποτε είδος εργασιών της ζητηθεί και μπορεί να αναλάβει από την αρχή έως το τέλος όποιο είδος εργασιών προκύψει.
Εκτός των χωματουργικών και ασφαλτικών εργασιών, όπως: τεχνικά (τοιχία, βόθροι, φρεάτια, στραγγιστικά, αρδρευτικά κ.λπ.).
Τα υλικά προδιαγραφών είναι αυτά που έχουν κάνει την εταιρεία μας αξιόπιστη με ανθεκτικές κατασκευές και κατά συνέπεια πιο οικονομικές διαχρονικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εργασίες που αναλαμβάνουμε
Καθαρισμούς χώρων και αποκομιδή μπαζών προς ανακύκλωση.
Διαμορφώσεις – συμπυκνώσεις χώρων για τη δημιουργία επιθυμητών κλίσεων.
Εκσκαφές για βόθρους, μονώσεις, τοιχεία, φρεάτια, βάσεις, πέδιλα, συνδετήρια.
Γκρεμίσματα με τη χρήση μηχανημάτων σπασίματα δαπέδων και άλλων κατασκευών.
Κηπευτικά χώματα.
Ισοπεδώσεις χώρων, διανοίξεις, εκβραχισμοί.
Εργασίες προμήθειας, διάστρωσης αδρανών, (3Α, χαλίκι, σκυρό)
Εργασίες προμήθειας, διάστρωσης ασφαλτοτάπητα σε γήπεδα, πάρκινγκ, προαύλιους χώρους καταστημάτων, εργοστασίων, αποθηκών και οπουδήποτε μας ζητηθεί.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μπαζωματα, Ξεμπαζωματα, Εκβραχισμοι, Καθαρισμοι Οικοπεδων, Ασφαλτοστρωσεις, Αποκομιδη Μπαζων, Γκρεμισματα, Εκβραχισμοι Αδρανων, Κηπευτικα Χωματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: