Κατηγορίες
Συνεργεία Καθαρισμού, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που εδρεύει στην Αθήνα από το 1997 και αποτελείται από έμπειρο προσωπικό, πολυετούς πείρας. Ξεκινήσαμε στον κλάδο, ως συνεργείο καθαρισμού. Δουλέψαμε ως εργολάβοι καθαρισμού, σε αρκετές και μεγάλες εταιρείες καθώς και αυτόνομα.
Με γνώμονα την πολυετή μας πείρα, στον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων δημιουργήσαμε την εταιρεία μας, έχοντας την εξής ιδεολογία:

  • Προσφέρουμε στους πελάτες μας, λεπτομέρεια, ποιότητα και οικονομία.
  • Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά
  • Θεωρούμε το προσωπικό μας συνεργάτες μας και όχι απλούς υπαλλήλους.
  • Ενισχύουμε την ελληνική οικονομία επιλέγοντας κατά πλειονότητα Έλληνες συνεργάτες.
  • Αποσπούμε για το προσωπικό μας και την οργάνωσή μας πάντα τις καλύτερες συστάσεις.Αποτέλεσμα της τακτικής μας είναι η δημιουργία μιας αξιόπιστης εταιρείας, που σήμερα κατέχει στο δυναμικό της 15 συνεργεία και παρέχει την δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Αττική. 
Όλα τα υλικά καθαρισμού επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Η ασφάλιση, σε περίπτωση ατυχήματος του προσωπικού μας, καλύπτεται πλήρως από την εταιρεία μας.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει συντηρήσεις κτηρίων, γραφείων, φροντιστηρίων, γυμναστηρίων καθώς και καθαρισμό τζαμιών από επαγγελματίες.
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων, αντικατάσταση πυροσβεστήρων, έκδοση κοινοχρήστων.
Αναλαμβάνουμε αρχικούς καθαρισμούς παντός τύπου μετά από οικοδομικές εργασίες καθώς και συντήρηση καθαριότητας εμπορικών κέντρων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμοι Κτηριων, Καθαρισμοι Πολυκατοικιων, Καθαρισμοι Γραφειων, Καθαρισμοι Σχολειων Φροντιστηριων, Εκδοση Κοινοχρηστων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: