Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Τέτα Ηλιοπούλου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της σε δύο ιδιωτικές σχολές, πάνω στην κοινωνική εργασία και στη συνθετική συμβουλευτική ψυχοθεραπεία. Από το 2004 ασχολείται με τη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία. Από το 2010 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Ν. Ιωνία.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Επίσης, από το 2007 προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ‘Η αγκαλιά’ και από το 2015 στο σύλλογο ‘Ατραπός’ Κηφισιάς.
Ενημερώνεται συνεχώς στον αναπτυσσόμενο χώρο της ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας, μέσω σεμιναρίων και διαρκή προσωπική ανάπτυξη. Τέλος, συνεργάζεται με ψυχίατρο και διατηρεί την εποπτεία των περιστατικών της.

Ομαδική Θεραπεία
Ένας πολύ επιτυχημένος τρόπος να κερδίζει ο ενδιαφερόμενος αυτογνωσία και συγχρόνως να εξασκεί τις κοινωνικές του δεξιότητες είναι η Ομαδική Ψυχοθεραπεία.
Οι ομάδες που λειτουργούν είναι ολιγομελείς, ενώ, υπό το καθεστώς της εχεμύθειας, μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε με αμεσότητα και ειλικρίνεια όπως το βιώνουμε μέσα μας, διατηρώντας παράλληλα, το ενδιαφέρον για τον άλλο άνθρωπο. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και το προεξέχον προτέρημα απέναντι στην ατομική ψυχοθεραπεία. Όλοι, κατά ένα τρόπο, γίνονται θεραπευτές ο ένας για τον άλλο.
Έτσι, μέσα από την ομάδα, αλλά κυρίως έξω από αυτή, διεκδικούμε, στο βαθμό που εξαρτάται από εμάς, ένα πιο αυθεντικό εαυτό και καλύτερες σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους μας.
Το κόστος και γι’ αυτή τη σεζόν θα παραμείνει χαμηλό (κόστος συλλόγων).
1η ομάδα: Δευτέρα 17:45–19:15
2η ομάδα: Τετάρτη 19:30–21:00
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συμβουλευτική ζεύγους - Ατομική θεραπεία - Ομαδική θεραπεία - Συμβουλευτική γονέων
Η επαγγελματική θεραπευτική προσέγγιση είναι κατάλληλη, τόσο στην περίπτωση που το άτομο υποφέρει από μια ψυχική διαταραχή, όσο και στη περίπτωση που αντιμετωπίζει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, σε σχέση με τον εαυτό του ή άλλους ανθρώπους. Στοιχεία της επαγγελματικής σχέσης που λειτουργούν θεραπευτικά, αποτελούν η ενεργητική ακρόαση, η αποδοχή, ο σεβασμός και το κλίμα εμπιστοσύνης. Τα θέματα που φέρνει κάποιος λειτουργούν πρωταρχικά ως ευκαιρίες να αντιληφθεί πληρέστερα τον τρόπο που σκέφτεται, αισθάνεται και πράττει, ενώ στη συνέχεια, υποστηρίζεται στο δικό του χρόνο, να τα διαχειριστεί αποτελεσματικότερα.

Εμπειρία με περιστατικά που αφορούν σε:
Καταθλιπτικές διαταραχές
Αγχώδεις διαταραχές, φοβίες
Αποσυνδετικές διαταραχές
Διαταραχές προσωπικότητας
Ψυχωσικές διαταραχές
Προβλήματα σχέσεων, κακοποίηση
Διπολικές διαταραχές
Ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές
Διαταραχές συνδεόμενες με τραυματικές και στρεσογόνες καταστάσεις
Διαταραχές σωματοποιητικού συμπτώματος και ψυχοσωματικές διαταραχές
Διαταραχές πρόσληψης τροφής
Διαταραχές συνδεόμενες με χρήση ουσιών, εθισμοί
Υποστήριξη μειονοτικών ομάδων (άγαμες μητέρες, αλλοδαποί)
Μακροχρόνια ψυχοθεραπευτική υποστήριξη, αυτογνωσία, ανάπτυξη

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμβουλευτικη Ζευγους, Ατομικη Θεραπεια, Ομαδικη Θεραπεια, Συμβουλευτικη Γονεων, Ψυχολογια, Ψυχοθεραπεια, Ψυχικες Διαταραχες, Αυτογνωσια, Τηλεσυνεδριες Μεσω Τηλεφωνου Skype Internet
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική, επαρχία με τηλεφωνική ή μέσω διαδικτύου συνεδρίες
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: