Κατηγορίες
Εκτελωνιστές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του εκτελωνισμού από το 1999 παρέχοντας σύγχρονες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας με γνώμονα πάντα τη βέλτιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Στα σχεδόν είκοσι χρόνια παρουσίας μας στο χώρο έχουμε δημιουργήσει διαχρονικές συνεργασίες βασιζόμενοι πάντα στην εμπιστοσύνη, την εχεμύθεια και την υπευθυνότητα Προσβλέποντας πάντα στην παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, έχουμε αναπτύξει και άλλες υποστηρικτικές προς τους συνεργάτες μας υπηρεσίες.
Διαθέτουμε ικανά και καταρτισμένα στελέχη που μπορούν να δώσουν λύσεις στα πεδία των εμπορευματικών μεταφορών, χερσαίων, θαλάσσιων και αεροπορικών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Παρέχουμε επίσης λύσεις σε κάθε αποθηκευτική ανάγκη των πελατών μας διαθέτοντας στεγασμένους ή και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκτελωνιστές
Μετακομίσεις - Μεταφορές
Εκτελωνιστικές εργασίες σε όλα τα τελωνεία Αττικής και στο αεροδρόμειο, ακόμα υπηρεσίες μεταφοράς για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορα Μεταφορες Εργα Εργου Εργων Τεχνης, Τελωνειακη Τελωνειακες Αποθηκη Αποθηκες, Τελωνειακη Τελωνειακες Εισαγωγη Εισαγωγες, Τελωνειακη Τελωνειακες Εξαγωγη Εξαγωγες, Εκτελωνισμοι Εκτελωνισμος, Θαλασσια Θαλασσιες Μεταφορα Μεραφορες, Μεταφορα Μεραφορες Προς Βαλκανια, Εκδοση Cites, Οικοσκευη Οικοσκευες Οικοσκευων, Εφοδια Πλοιου Πλοιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 08:00 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: