Κατηγορίες
Κέντρα Αποκατάστασης - Αποθεραπείας, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Εργομιλώ plus είναι ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα και απαρτίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και θεραπευτές.
Το κέντρο μας ασχολείται με περιστατικά που χρήζουν λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσιοθεραπείας κατ’ οίκον, ψυχολογικής υποστήριξης και ειδικής διαπαιδαγώγησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το τμήμα λογοθεραπείας ασχολείται με τη διάγνωση και αποκατάσταση λόγου, ομιλίας και κατάποσης από την παιδική έως την τρίτη ηλικία. Καλύπτει περιστατικά δυσφαγίας, αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου (ΑΕΕ), εγκεφαλικής παράλυσης, άνοιας και alzheimer.
Η εργοθεραπεία στοχεύει στο να βελτιωθεί η κινητικότητα-αισθητικότητα και οι νοητικές λειτουργίες του ασθενούς, να χρησιμοποιηθεί η υπάρχουσα κινητικότητα για να επιτευχθεί η αυτονομία, να εκπαιδεύσει το άτομο στην αυτόνομη διαβίωση μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας και ταυτόχρονα να εκπαιδεύσει τον ασθενή σε εναλλακτική επικοινωνία.
Ψυχολογική υποστήριξη, ειδική διαπαιδαγώγηση Φυσιοθεραπεία κατ’ οίκον για αποκατάσταση κινητικών/νευρολογικών προβλημάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Κεντρο Αποκαταστασης, Λογοθεραπεια Ενηλικων, Εργοθεραπεια, Φυσιοθεραπεια, Κρανιοεγκεφαλικες Κακωσεις, Παρεση, Εγκεφαλικη Διαταραχη, Αγγειακο Εγκεφαλικο Επεισοδιο (αεε), Ημιπληγια, Κακωση Νωτιαιου Μυελου, Εγκεφαλικη Παραλυση, Σκληρυνση Κατα Πλακας, Παρκινσον, Περιφερικη Βλαβη, Ρευματικα Νοσηματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: