Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Παιδαγωγοί, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ΕΡΩ - Κέντρο Ειδικών Θεραπειών εδρεύει στο Νέο Κόσμο (Αθήνα) και αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης, ενός ευρέως φάσματος διαταραχών για παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι και το τέλος της εφηβείας.
Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και εξοπλισμένοι ώστε οι θεραπευτικές απαιτήσεις να καλύπτονται διεπιστημονικά και ταυτόχρονα το πλαίσιο αυτό να είναι φιλικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών.
Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα παρέμβασης με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού.
Απώτερος σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής, τόσο σε ατομικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.
Το κέντρο μας στελεχώνεται από έμπειρους ειδικούς επιστήμονες που παρέχουν υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας & Ειδικής Διαπαιδαγώγησης σε παιδιά και εφήβους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο Κέντρο μας παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Λογοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση – Αποκατάσταση Δυσλεξίας και Μαθησιακών Δυσκολιών
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Εφαρμογή Διαγνωστικών Τεστ – Εργαλείων
  • Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων
  • Σχολική Ετοιμότητα – Προετοιμασία για την Α΄Δημοτικού

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες από την ιστοσελίδα μας www.logoskaitherapeia.gr
(Διαταραχές Άρθρωσης και Φωνολογίας, Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας, Διαταραχές Ροής της Ομιλίας – Τραυλισμός, Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές – Αυτισμός, Διάσπαση Προσοχής - Υπερκινητικότητα, Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία, Νοητική Υστέρηση, Σύνδρομα)
ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


Στοιχεία Αναζήτησης: Λογοθεραπευτης, Εργοθεραπευτης, Μαθησιακες Δυσκολιες, Αυτισμος, Δωρεαν Αξιολογηση, Δυσλεξια, Τραυλισμος, Καθυστερηση Λογου Και Ομιλιας, Λογοθεραπεια, Ειδικη Αγωγη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ν. Κόσμος, Παγκράτι, Δάφνη
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: