Κατηγορίες
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Περιγραφή Επιχείρησης
Αναλαμβάνουμε την πιο άμεση, ασφαλέστερη, πολυτελή μεταφορά με τρία σύγχρονα ταξί (2 Mercedes τελευταίας τεχνολογίας-1 VW Touran, πολυμορφικό με απεριόριστο χώρο αποσκευών) στην περιοχή του Λιτόχωρου, του Ολύμπου και της νότιας Πιερίας. Με ένα τηλέφωνο σας εξυπηρετούμε γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια, με συνέπεια, διακριτικότητα και απολαυστική άνεση, 24 ώρες το 24ώρο,365 ημέρες τον χρόνο παντός καιρού.
Προσφέρουμε υπηρεσίες ταξί εδώ και 70 χρόνια από το 1946 ως το πρώτο ταξί στο Λιτόχωρο.
Την εμπειρία μας, την κατάρτισή μας, την προθυμία μας και την αγάπη μας για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μεταφοράς του πελάτη προς πάσα κατεύθυνση θα την αντιληφθείτε από τα πρώτα κιόλας μέτρα της διαδρομής. Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες συγκεκριμένων μισθώσεων όπως γάμοι, διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια ξενοδοχείων, Olympus Marathon, προμήθεια, κλασικός μαραθώνιος, Ολύμπου και μεταφορές από και προς όλα τα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα της περιοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6987770240 what’s up, 6940403900 vodafone, 6932885408 wind ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.taxi-litochoro.gr.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεταφορές VIP προσώπων προς όλη την Ελλάδα.
  • Μεταφορά από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς τρένων.
  • Προμίσθωση αυτοκινήτου με ωριαία χρέωση για μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους στον Όλυμπο, στο Δίον, και στα αξιοθέατα της γύρω περιοχής.
  • Γνώση αγγλικής και γερμανικής
  • Πολυτελή αυτοκίνητα Mercedes τελευταίας τεχνολογίας στις ίδιες οικονομικές τιμές.
  • Ραντεβού/Κρατήσεις για γκρουπ έως 15 ατόμων για άμεση εξυπηρέτηση ή και περισσότερων ατόμων αλλά με προσυνεννόηση Tours και εκδρομές.

Στοιχεία Αναζήτησης: 24 Ωρες, Taxi Mercedes, Διαδρομη, Ξεναγηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: