Κατηγορίες
Οδοντοτεχνίτες & Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Αόρατη ορθοδοντική με ναρθηκες smileform Κατοχυρωμένο σύστημα μετακίνησης δοντιών, για ορθοδοντική θεραπεία με χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων smileform(R), αντί για σιδεράκια. Με τη σωστή χρήση, τα δόντια μετακινούνται σταδιακά προς την επιθυμητή θέση, την οποία έχουμε σχεδιάσει μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η συγκεκριμένη θεραπεία προτιμάται από εφήβους, και ενήλικες που θέλουν να διορθώσουν το χαμόγελό τους με σύγχρονους τρόπους. Εφαρμόζεται μόνο από ορθοδοντικούς και οδοντιάτρους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η θεραπεία με smileform είναι η διαδικασία αποκατάστασης των ανωμαλιών της περιοχής των δοντιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων, αντί για σιδεράκια. Με τη σωστή χρήση, τα δόντια μετακινούνται σταδιακά προς την επιθυμητή θέση, την οποία έχουμε σχεδιάσει μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η συγκεκριμένη θεραπεία προτιμάται από εφήβους, και ενήλικες που θέλουν να διορθώσουν το χαμόγελό τους με σύγχρονους τρόπους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαφανοι Ναρθηκες, Αισθητικη Ορθοδοντικη, Αορατοι Ναρθηκες Δοντιων, Smile Form, Θηκες Διαφανες Για Δοντια, Ναρθηκας V3d, Ορθοδοντικοι Ναρθηκες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: