Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Mercedes Service - Θεοδωρόπουλος βρίσκεται στην Πάτρα, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Γλαύκου (3η έξοδος περιμετρικής), πλησίον του Ι.ΚΤΕΟ Αθανασόπουλου Ζώη, και φιλοξενείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένο έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την άμεση επισκευή και συντήρηση επιβατηγών Mercedes, Smart και Ημιφορτηγών Mercedes.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το συνεργείο μας Mercedes Service - Θεοδωρόπουλος (STAR MOTORS) παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά, λιπαντικά και αξεσουάρ για το MERCEDES αυτοκίνητό σας. Χρησιμοποιούμε το σύστημα παραλαβή - παράδοση του οχήματός σας από το χώρο στον οποίο βρίσκεστε, κάνοντας έτσι το service της Mercedes σας μια εύκολη και γρήγορη λύση. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε και την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου BRC, σε πολύ φιλικές τιμές.
Βασικός στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις και σε προσιτές τιμές, για την καλύτερη εξυπηρέτηση στο service, την επισκευή και τη φροντίδα του MERCEDES σας!

Στοιχεία Αναζήτησης: Συνεργειο Mercedes Benz, Συνεργειο Smart, Service Αυτοκινητων, Service Smart, Service Mercedes
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα, Ναύπακτο, Πύργο, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά
 
Μοιράσου το: