Κατηγορίες
Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Φυσικό Αέριο, Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το τεχνικό γραφείο μας, με τον Μηχανολόγο Μηχανικό και τους συνεργάτες του, καλύπτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και παροχών. Το τεχνικό γραφείο έχει έδρα στην Αθήνα και παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.
Το φάσμα εργασιών του τεχνικού γραφείου μας, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, περιλαμβάνει άδειες λειτουργίας, ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών κ.λπ. Να αναφέρουμε ότι το γραφείο συνεργάζεται με έμπειρους Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Τοπογράφους Μηχανικούς για μελέτη και κατασκευή οποιουδήποτε κτηριακού έργου, Τακτοποίηση Αυθαιρέτων και έκδοση Τοπογραφικών.
Ο Μηχανολόγος Μηχανικός και οι συνεργάτες του σας διασφαλίζουν ότι θα έχετε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, στον καλύτερο δυνατό χρόνο και ασφαλώς με το μικρότερο κόστος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το τεχνικό γραφείο, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που εμπίπτουν στον Μηχανολόγο Μηχανικό και πάντα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

  • Άδειες Λειτουργίας (επιχειρήσεων, καταστημάτων, βιοτεχνιών κ.λπ.)
  • Μελέτες Πυροπροστασίας (Πυρασφάλεια)
  • Ενεργειακά Πιστοποιητικά / Ενεργειακές επιθεωρήσεις (ΠΕΑ)
  • Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες (ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση, κλιματισμός, φυσικό αέριο κ.λπ.)
  • Μελέτη και εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
  • Πιστοποιητικά ΔΕΗ (ΥΔΕ)
  • Τεχνική εκθέση μηχανικού / Βεβαιώσεις μηχανικού
  • Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Στοιχεία Αναζήτησης: Μηχανολογος Μηχανικος, Αδειες Ιδρυσης Και Λειτουργιας Καταστηματων, Μελετη Υδρευση Αποχετευση Πυρασφαλεια, Ενεργειακο Πιστοποιητικο Ενεργειακος Επιθεωρητης, Τεχνικο Γραφειο Σχεδια, Πιστοποιητικα Δεη, Αδεια Λειτουργιας Βιοτεχνιων Βιομηχανιων Συνεργειων, Φυσικο Αεριο Μελετη Εγκατασταση, Ηλεκτρομηχανολογικες Μελετες, Οικοδομικες Αδειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: