Κατηγορίες
Κτηνίατροι, Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές, Καλλωπισμός - Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων
Ιατρεία Μικρών Ζώων
Κομμωτήρια Σκύλων
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα κατοικίδια αλλάζουν τη ζωή μας. Τώρα εμείς φροντίζουμε τη δική τους. Η Animalis Ιατρικό και Χειρουργικό Κέντρο για Κατοικίδια παρέχει την υψηλότερη ποιότητα και επείγουσα κτηνιατρική φροντίδα στην Αττική. Προτεραιότητά μας η υγεία και ευεξία των κατοικίδιων ασθενών μας και η υποστήριξη των ιδιοκτητών και των οικογενειών τους. Με έδρα τον Υμμητό και συνεργάτες στην Κηφισιά, αντιμετωπίζουμε θεραπευτικά εκατοντάδες περιστατικά κάθε χρόνο. Το προσωπικό μας παρέχει την εμπειρία του στους τομείς της Αναισθησιολογίας, Καρδιολογίας, Δερματολογίας, Παθολογίας, Οφθαλμολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ογκολογίας, Ακτινολογίας - Υπερηχογραφίας καθώς επίσης και στον Χειρουργικό Τομέα στα πεδία της Ενδοσκοπικής χειρουργικής, Χειρουργικής μαλακών μορίων, Εσωτερικής χειρουργικής και Ορθοπεδικής. Η ομάδα μας παρέχει τη δυνατότητα συνεργασίας με τον κτηνίατρο της οικογενείας σας, σε ό,τι δεν επιθυμεί ο ίδιος να υποστηρίξει, για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα και την ποιότητα φροντίδας που το κατοικίδιό σας αξίζει. Προσπαθούμε να είμαστε στην αιχμή της Κτηνιατρικής Επιστήμης, με σκοπό τη βελτίωση της φροντίδας του ασθενούς και την προώθηση της Κτηνιατρικής πράξης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τμήματα:

  • Παθολογικό, Καρδιολογικό, Χειρουργικό, Ορθοπεδικό, Οφθαλμολογικό

Εργαστήρια:

  • Ακτινολογικό, Υπέρηχοι, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ιστολογικό

Υπηρεσίες:

  • Νοσηλεία, Φάρμακα, Κλινικές δίαιτες, Τροφές, Φύλαξη, Εκπαίδευση, Μεταφορά, Περιποίηση
  • Αντιμετώπιση παθήσεων κουνελιών και χειρουργικές επεμβάσεις κουνελιών.


Φιλοζωικό ιατρείο “animalis action”. Στειρώσεις αδέσποτων ζώων.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε τρέχουσα ή μελλοντική σας ανάγκη, καθώς & σε επείγουσες καταστάσεις.


Στοιχεία Αναζήτησης: Υπερηχοι Ζωων, Κτηνιατρικες Υπηρεσιες, Καλαζαρ, Χειρουργικες Επεμβασεις Ζωων, Κλινικη Μικρων Ζωων, Στειρωσεις Αδεσποτων Ζωων, 24ωρο Κτηνιατρειο, Επειγοντα, Κουνελια, Κομμωτηριο Σκυλων, Κουρεμα Σκυλου, Λουσιμο Μπανιο Σκυλου, Στειρωσεις Γατας, Pet Grooming
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:30 έως 21:00 χωρίς ραντεβού και άλλες ώρες κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: