Κατηγορίες
Όργανα & Μηχανήματα Αισθητικής - Φυσιοθεραπείας, Προϊόντα Ατομικής Καθαριότητας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ , Τηλ: 2102921273 
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ δραστηριοποιείται στην Αθήνα με ηγετικό ρόλο σε μηχανήματα αισθητικής και ιατρικής αισθητικής όπως αποτρίχωσης LASER® & IPL®, μηχανήματα αντιγήρανσης RF® ραδιοσυχνότητες, μηχανήματα για εξάλειψη πάχους και κυτταρίτιδας CAVITATION®, CRYOLIPOLISIS® καθώς και βιοτεχνολογικά καλλυντικά με δοκιμασμένα πρωτόκολλα για το πρόσωπο και το σώμα.
Η GOUMAS BEAUTYMED επένδυσε στον τομέα της έρευνας και της υψηλής τεχνολογίας έχοντας ως όραμα να παρουσιάσει στους επαγγελματίες αισθητικούς και ιατρούς, μηχανήματα και καλλυντικά για όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε φορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος που οι ίδιοι θέλουν, προκειμένου να έχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα που χρειάζονται.
Η συνεργασία με τα εργαστήρια παραγωγής μηχανημάτων και καλλυντικών στο εξωτερικό οδήγησε την εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED να είναι η Νο 1 επιλογή των αισθητικών και ιατρών που αναζητούν ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να γίνεται κατανοητό ποια minimum τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και ποια πρωτόκολλα καλλυντικών απαιτούνται για να είναι αποτελεσματική αλλά και ασφαλής η κάθε θεραπεία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση στο χώρο του πελάτη για τον μηχανισμό δράσης της θεραπείας που θέλει να επιλέξει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πρωτόκολλα θεραπείας προσώπου, πρωτόκολλα θεραπείας σώματος, προϊόντα αντιγήρανσης, προϊόντα εναλλακτικού facelifting, μεσοθεραπείες, ένζυμα, κρυολιπόλυση για τοπικό πάχος, RF για αντιγήρανση και τοπικό αδυνάτισμα, laser για αποτρίχωση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μηχανηματα Κρυολιπολυσης, Μεσοθεραπεια, Καλλυντικα Αντιγηρανσης, Βιοτεχνολογικα, Laser Αποτριχωσης, Εναλλακτικο Face Lifting, Θεραπεια Σωματος, Θεραπειες Προσωπου, Solarium
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:30 έως 17:30