Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού, Ενοικιάσεις Πούλμαν
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΛΑΣ , Τηλ: 2108100960  Fax: 2108100961  Κιν: 6944555730
Περιγραφή Επιχείρησης
Για πάνω από 20 χρόνια, μια εξειδικευμένη τουριστική - μεταφορική επιχείρηση με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται κοντά σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς επιβατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ένας στόλος από υπερσύγχρονα τουριστικά πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας πλαισιωμένα από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς είναι πάντα έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν με γνώμονα πάντα την συνέπεια και την ασφάλεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο κίνησης με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του είναι στην διάθεσή σας να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την εκδρομή σας, να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο μεταφοράς των επιβατών σας.
Οι επαγγελματίες τουριστικοί (αυστηρά επιλεγμένοι) οδηγοί μας είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να σας οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό σας κάνοντας το ταξίδι σας άνετο και ευχάριστο. Τα ιδιόκτητα τουριστικά πούλμαν τελευταίας 5ετίας με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό (κλιματισμό, wc, tv-video, cd player, ψυγείο, ABS,ASR, ζώνες ασφαλείας, αλυσίδες χιονιού) βρίσκονται πάντα υπό τον διαρκή έλεγχο έμπειρων μηχανικών.
Μεταφορές τουριστών, συνέδρων, συλλόγων, Κ.Α.Π.Η, σχολείων, φροντιστηρίων, προσωπικού εταιρειών και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη μεταφοράς επιβατών είμαστε σε θέση να σας την υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Παράλληλα με τις υπηρεσίες μεταφοράς έχουμε την δυνατότητα μέσω του τουριστικού μας γραφείου να σας οργανώσουμε το ταξίδι που επιθυμείτε παρέχοντάς σας οποιαδήποτε τουριστική υπηρεσία χρειαστείτε (κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια ομαδικά και ατομικά, ενοικιάσεις λιμουζίνων, mini van κ.λ.π.).

Στοιχεία Αναζήτησης: Πολυτελη Πουλμαν, Κρατησεις Ξενοδοχειο, Τουριστικα Λεωφορεια, Ενοικιαση Λεωφορειου, Μισθωση Πουλμαν, Μετακινηση Προσωπικου, Σχολικες Εκδρομες, Οργανωμενες Εκδρομες, Εκδρομη Εσωτερικου, Μετακινηση Τουριστων, Εκδρομη Καπη, Αεροπορικα Εισιτηρια, Ακτοπλοϊκα Εισιτηρια, Mini Van, Εκδρομη Εξωτερικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: