Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί, Βελονισμός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΑΡΑΚΩΤΣΗΣ, Ιατρός , Τηλ: 2310729169  Κιν: 6944901308 Email: psarakotsis@gmail.com
Αθλητίατροι
Τραυματιολόγοι
Χειρουργοί Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Πολυχρόνης Σαρακώτσης είναι χειρουργός ορθοπαιδικός και ειδικεύεται στον ιατρικό βελονισμό τον οποίο εφαρμόζει στο ιδιωτικό ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Essen ειδικεύθηκε την ορθοπαιδική και εργάστηκε ως ιδιώτης ορθοπαιδικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έλαβε δίπλωμα ιατρικού βελονισμού ύστερα από 2ετή παρακολούθηση των μαθημάτων της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Βορείου Ελλάδος.
Ως ορθοπαιδικός ήρθε σε επαφή με ασθενείς που ταλαιπωρούνταν από πόνους -συχνά χρόνιους- σε διάφορα σημεία του σώματος, ανακαλύπτοντας την ευεργετική δράση του βελονισμού στην αντιμετώπισή τους. Είναι μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Neural Therapy και Μελέτης της Ομοιόστασης και της Γερμανικής Εταιρείας Βελονισμού (DAAAM).
Στο πλαίσιο της ορθοπαιδικής ειδικεύεται στη συντηρητική και χειρουργική αποκατάσταση τραυμάτων, καταγμάτων και παθήσεων άνω και κάτω άκρων (οστεοαρθρίτιδα γονάτων, ισχίων, αρθροσκοπική αποκατάσταση σε βλάβες αρθρώσεων κ.λπ.).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ορθοπαιδικές παθήσεις (συντηρητικά και χειρουργικά).
Τραυματολογία, αθλητικές κακώσεις.
Μονάδα LASER.
Η θεραπεία με Laser αναφέρεται σε μία καινοτόμα μέθοδο θεραπείας η οποία καταπολεμά αποτελεσματικά και ανακουφίζει από πόνους, φλεγμονές, μυοσκελετικές παθήσεις, αρθρίτιδα, τενοντίτιδες, έρπη, έλκη και ουλές.
Βελονισμός: πονοκέφαλοι, ημικρανίες, ίλιγγος, πόνοι στον αυχένα και σε διάφορες αρθρώσεις, οσφυαλγία, οστεοαρθρίτιδες, πόνοι στην κοιλιά, δυσλειτουργία εντέρων, γαστρίτιδες, έλκος στομάχου, κολίτιδες, άσθμα, αϋπνίες, γυναικολογικές και ανδρολογικές δυσλειτουργίες, δερματικές παθήσεις, ιγμορίτιδα, παχυσαρκία, υπερκατανάλωση καπνού και οινοπνεύματος, παρέσεις νεύρων, υπέρταση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοπαιδικες Παθησεις, Αθλητικες Κακωσεις, Αυχενικο Συνδρομο, Μυοσκελετικοι Πονοι, Οστεοπορωση, Εφαρμογες Βελονισμου, Οσφυαλγια, Ημικρανιες, Ιλιγγος, Αϋπνιες, Ιγμοριτιδες, Αλλεργιες, Διακοπη Καπνισματος, Θεραπεια Με Laser, Ιατρικος Βελονισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Β. Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: