Κατηγορίες
Καθαρισμός - Πλυντήρια Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΝΑΛΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση DANAL με έδρα την Αθήνα δραστηριοποιείται στην αγορά απο το 1991 με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή επαγγελματικών καθαριστικών οχημάτων αλλά και καθαριστικών ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Δεσμευμένη πάντα στην κάλυψη των αναγκών των συνεργατών/πελατών της η επιχείρηση DANAL προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών. Αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ιταλικής εταιρείας FRA-BER.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η DANAL περιλαμβάνει: καθαριστικά πρόπλυσης, ενεργούς αφρούς, καθαριστικά ζαντών, γυαλιστικά ελαστικών, καθαριστικά εσωτερικού χώρου-βιολογικού καθαρισμού, γυαλιστικά κεριά, καθαριστικά φορτηγών, καθαριστικά για αυτόματα πλυντήρια καθώς και μία νέας τεχνολογίας σειρά Detailing. Προϊόντα Hobby Line και Detailing διατίθενται και διαδικτυακά στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) της επιχείρησης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαριστικα Αυτοκινητων, Χημικα Προϊοντα Καθαρισμου Αυτοκινητων, Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου Detailing, Προϊοντα Νανοτεχνολογιας, Προϊοντα Φροντιδας Αυτοκινητου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: