Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Θυροτηλέφωνα - Ενδοσυνεννοήσεις - Ενδοεπικοινωνία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ , Τηλ: 2610310542 
Περιγραφή Επιχείρησης

H omega security ιδρύθηκε το 1998, είναι ελληνική επιχείρηση και διευθύνεται από τον Σπύρο Τσουκαλά.
Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει η επιχείρηση να είναι συνώνυμη με την ασφάλεια και μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.
Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να είναι επικεντρωμένες στις ανάγκες των πελατών και πάντα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.
Μέχρι σήμερα μας έχουν εμπιστευθεί Νοσοκομεία, Τράπεζες, Δήμοι, Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Ξενοδοχεία, Σχολεία, Εταιρείες, Κατασκευαστικές, Φαρμακευτικές, Κινητής τηλεφωνίας, Υγρών καυσίμων, καταστήματα, οικίες κ.ά.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης, αντικλεπτικά εμπορευμάτων, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, ρολόγια δημόσιων χώρων και παρουσίας προσωπικού. Παρακολουθήστε και καταγράψτε οποιοδήποτε χώρο θέλετε όσο μακριά και αν βρίσκεστε. Ασύρματα, μέσω τηλεφώνου ή internet, θα βλέπετε και θα ακούτε τι ακριβώς συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Περισσότερα από 1000 ασύρματα συστήματα σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται σε λειτουργία, καλύπτοντας αποστάσεις έως 70 χιλιόμετρα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συναγερμοι, Καμερες, Πυρανιχνευση, Φυλαξεις, Cctv
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: