Κατηγορίες
Κλιματισμός, Φυσικό Αέριο, Φίλτρα Νερού, Εξαερισμός, Κατασκευή Πισίνας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , Τηλ: 2310989545  Fax: 2310989546  Email: info@kapapi2.gr
Λέβητες Φυσικού Αερίου
Μελέτη Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΚΑΠΑ ΠΙ 2 (Γ. Παπαδόπουλος & Σια Ο.Ε) ιδρύθηκε το 2002 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.
Δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων στους τομείς της Ενέργειας και του Νερού. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή εξειδίκευση στην παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας, όπως στον κλιματισμό, την θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, και στην επεξεργασία νερού και αέρα όπως τα φίλτρα νερού, τη κατασκευή πισίνας και τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών.
Η ΚΑΠΑ ΠΙ2 αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο του Αμερικάνικου οίκου κλιματισμού CARRIER και του αντίστοιχου ιαπωνικού οίκου TOSHIBA.
Στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών προϊόντων όπως RENESOLA, AXITEC κ.α στα panels, KOSTAL, SOLAREDGE στους αντιστροφείς (inverters), K2 SYSTEMS στις μεταλλικές βάσεις.
Είναι επίσημος συνεργάτης του δικτύου αντιπροσώπευσης φίλτρων νερού του Αγγλικού οίκου DOULTON και της εταιρείας επεξεργασίας νερού AQUATECH INTERNATIONAL.
Στην κατασκευή πισίνας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών πισίνας όπως KRIPSOL, IML, ASTRAL, PRAHER, ZODIAC. Στόχος της ΚΑΠΑ ΠΙ2, η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ΚΑΠΑ ΠΙ 2 προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στο τομέα του οικιακού και κεντρικού κλιματισμού (ψύξη-θέρμανση), της παραγωγής θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης με ΑΠΕ (αντλίες θερμότητες, ηλιακά), την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες, τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών (εστιατόρια, βιομηχανίες), την κατασκευή πισίνας και την επεξεργασία νερού (φίλτρα νερού, αποσκληρυντές, αφαλάτωση, απολύμανση).
Η συνεχής και απρόσκοπτη παρουσία εξειδικευμένου μηχανικού, στο εκάστοτε έργο αποτελεί το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας, πράγμα που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ομαλή συνεργασία με τον εργοδότη του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.
Επίσης παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και συντήρηση σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, γεγονός που μας έχει αποφέρει μόνιμες και υγιείς συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες στην πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία.
Τελικός στόχος μας η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κόστους, χρόνου και ποιότητας για την ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εξοικονομηση Ενεργειας, Κλιματισμος Εστιατοριων, Κλιματιστικα Inverter, Αεραγωγοι, Οικιακος Κλιματισμος, Κεντρικα Συστηματα Κλιματισμου, Αποσκληρυνση Νερου, Πισινα Κατασκευη, Συγκροτηματα Αφαλατωσης, Πισινα Μηχανηματα Καθαρισμος, Αντριστροφη Οσμωση, Αντλιες Θερμοτητας, Απολυμανση Νερου, Καθαρισμος Αερα, Χλωριωτες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: