Κατηγορίες
Εκκενώσεις Βόθρων, Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΗΛΙΑΣ ΣΑΛΠΑΣ   Κιν: 6932229133
Περιγραφή Επιχείρησης
Πρόληψη-Εξυπηρέτηση-Συντήρηση
Αυτό το τρίπτυχο αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί τη βάση στην οποία, εμείς στην adeiasma.gr έχουμε στηρίξει τη δραστηριότητά μας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας.
Σε έναν τομέα ο οποίος επηρεάστηκε σημαντικά από τις εξελίξεις σε διάφορα επίπεδα, στην adeiasma.gr προβλέψαμε σωστά, εξελιχθήκαμε, βελτιώσαμε τις υποδομές μας και καταφέραμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση των πελατών μας.
Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ισχυρή δέσμευση όλων των συντελεστών της adeiasma.gr για την προστασία του περιβάλλοντος, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε: εκκενώσεις, αποφράξεις, καθαρισμούς, αντλήσεις, αποφράξεις, βιολογικούς καθαρισμούς.
Για εμάς στην adeiasma.gr ο σεβασμός στο περιβάλλον εκφράζεται με μια βασική αρχή: τα παράγωγα της καθημερινότητας -λύματα- των ανθρώπων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να «αποθηκευθούν» στον υπόγειο κόσμο με τρόπο που θα μολύνει το περιβάλλον ή θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Για εμάς είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που φαίνεται αυτό που δεν είναι ορατό, ο υδροφόρος ορίζοντας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συμβουλεύουμε, Προλαμβάνουμε, Σχεδιάζουμε, Ενεργούμε, Εξυπηρετούμε και Συντηρούμε με συνέπεια και υψηλή ποιότητα.
Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης λυμάτων, οι βόθροι ή οι στεγανοί βόθροι, τα φρεάτια, οι αποχετεύσεις ή οι αγωγοί που βρίσκονται σε οικίες, σε πολυκατοικίες, σε εργοστάσια ή ακόμη σε νοσοκομεία, σε ξενοδοχεία ή σε δημόσια κτήρια αποτελούν το πεδίο δράσης μας, όπου κι αν βρίσκεστε: από τη Γλυφάδα έως την Καλλιθέα, από την Πεντέλη έως τη Χαλκηδόνα, από το Χαϊδάρι έως τον Βύρωνα, από την Ελευσίνα έως τη Νέα Μάκρη ή τη Ραφήνα καθώς και στη Σαλαμίνα και την Αίγινα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος, Πλυσιμο Δεξαμενων Ομβριων, Λιποσυλλεκτες, Υπογεια, Αντλιοστασια, Αντλησεις Υπογειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: