Κατηγορίες
Αθλητικοί Σύλλογοι, Γυμναστήρια, Αθλητικές Σχολές, Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Personal Trainer
Tae Kwon Do
Καράτε
Ρυθμική Γυμναστική
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ είναι αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO (ΕΛ.Ο.Τ.) με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1993 με όραμα και ιδεώδες τη δημιουργία ενός "νέου συλλόγου", που είχε και έχει σαν θεμέλιο λίθο την αγάπη προς τα παιδιά και τον αθλητισμό. Στη μακροχρόνια και ανοδική πορεία του, εκτός από το Tae Know DO, με το οποίο ξεκίνησε έχει αγκαλιάσει και άλλα Ολυμπιακά αθλήματα, όπως την Ενόργανη, τη Ρυθμική και το Αγωνιστικό Αερόμπικ. Ο Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ, στις σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του προσφέρει ένα άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν: έναν υγιή νου, μέσα σ' ένα υγιές σώμα.
Στη Χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά ασχολούνται με αθλήματα που συντελούν στην απόκτηση αυτοπειθαρχίας και αυτοπεποίθησης, ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας. Όλα αυτά μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε στον ΑΙΑΝΤΑ αλλά εκείνο που τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μαθήματα TAE KWON DO

Το Tae Kwon Do είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό Άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μία τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο.

  • Μαθήματα ενόργανης γυμναστικής
  • Μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής
  • Μαθήματα αγωνιστικής αεροβικής

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοργανη, Ρυθμικη, Ενοργανη Αγοριων, Αγωνιστικο Αερομπικ, Tae Kwo Do, Αυτοαμυνα, Πολεμικη Τεχνη, Παιδικα Τμηματα, Τμημα Ενηλικων, Taekbonto, Zumba, Pilates Πιλατες, Μουσικοκινητικη Αγωγη, Αγωνιστικα Τμηματα, Ολυμπιακα Αθληματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: