Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα στο Κάνσας, ΗΠΑ, το 1977. Μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου πήρα τη σχολική μου εκπαίδευση. Αποφοίτησα από το λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών το 1994.
Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, από όπου πήρα το πτυχίο μου το 2003.
Μετά την στρατιωτική μου θητεία, όπου υπηρέτησα ως ιατρός, ολοκλήρωσα την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Γ.Ν.Ν. Κορίνθου και το Κ.Υ. Κιάτου.
Το 2006 ξεκίνησε η εκπαίδευσή μου στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γ.Ν.Α. “Ιπποκράτειο”, η οποία ολοκληρώθηκε το 2012 με τη λήψη του τίτλου.
Το 2010 ονομάστηκα Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Είμαι παντρεμένος από το 2007 και έχω δύο παιδιά.
Εργάζομαι από το 2012 ως χειρουργός, σε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές στην περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εκπαιδευτική μου δραστηριότητα ξεκινά από την περίοδο άσκησης στη χειρουργική ειδικότητα, όπου είχα ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση φοιτητών του 4ου και 6ου έτους της Ιατρικής Σχολής, αλλά και νέων ειδικευομένων στη Χειρουργική.
Ακολούθως, από το 2010 συμμετέχω ως εκπαιδευτής στα σεμινάρια Βασικής και Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κατωτέρου Πεπτικού του εκπαιδευτικού συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας.
Από το 2014 συμμετέχω ως εκπαιδευτής και ομιλητής στα σεμινάρια λαπαροσκοπικών κολεκτομών C.LA.S.S. που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Στ’ Χειρουργική Κλινική του Δ.Θ.Κ.Α. “Υγεία”.

  • Εντός Κλινικής Ιπποκράτης διεύθ: Ηρώων Πολυτεχνείου 65, Πειραιάς ΤΚ 18536 τηλ: 2104520604 & 6945775875
  • Εντός νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ: Ερυθρού Σταυρού 5 τηλ: 6945775875

Στοιχεία Αναζήτησης: Ογκολογικη Χειρουργικη, Λαπαροσκοπικη Χολοκυστεκτομη, Λαπαροσκοπικες Επεμβασεις Παχεος Εντερου, Τοποθετηση Μονιμου Κεντρικου Φλεβικου Καθετηρα, Λαπαροσκοπικη Σκωληκοειδεκτομη, Αιμορροϊδοπηξια Hal, Επεμβασεις Παθησεων Του Κοιλιακου Τοιχωματος, Επεμβασεις Παθησεων Του Δερματος, Λαπαροσκοπικες Επεμβασεις Ορθου Εντερου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
Σάββατο από 17:00 έως 20:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: