Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Παιδοψυχολόγοι
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Τις βασικές σπουδές Ψυχολογίας ολοκλήρωσα το 1997 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια απέκτησα την ιδιότητά μου ως κλινική ψυχολόγος στο πανεπιστήμιο της Βιέννης, όπου κι αποφοίτησα το 1999. Εξειδικεύτηκα στη γνωσιακή συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία σε κρατικά αναγνωρισμένα ινστιτούτα στο Τύπιγκεν και στην Κολωνία της Γερμανίας. Από το 2007 είμαι μέλος του γερμανικού Ιατρικού Ψυχοθεραπευτικού Συλλόγου (Westfalen Lippe, αρ. αδ.12195).
Εργάστηκα ως κλινικός Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, σε νευρολογικές κλινικές στην Αυστρία και στη Γερμανία. Η εργασία μου αφορούσε τη διάγνωση ψυχιατρικών, γηριατρικών και νευρολογικών ασθενειών, τη συμβουλευτική ασθενών και των συγγενικών τους προσώπων, όπως και τον συντονισμό θεραπευτικών ομάδων. Από το 2005 εργάζομαι αυτόνομα ως ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων και παιδιών με έμφαση στη θεραπεία της κατάθλιψης, των φοβικών και διατροφικών διαταραχών, στην αποθεραπεία τραυματικών εμπειριών και των εξαρτήσεων. Από το 2008 ζω μαζί με την οικογένειά μου στην Αθήνα όπου εκτός από την ψυχοθεραπευτική μου ιδιότητα, εξασκώ κι αυτή του επιβλέποντα Ψυχολόγου ενώ είμαι επίσημη συνεργάτης του Παν/μίο της Θεσσαλίας. Μιλώ άπταιστα Γερμανικά κι Αγγλικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ατομική ψυχοθεραπεία
  • Συμβουλευτική με τηλεδιάσκεψη
  • Σεμινάρια
  • Συμβουλευτική με ηλεκτρονική αλληλογραφία

Συνεδρίες μέσω Skype (Ελλάδα & εξωτερικό).


Στοιχεία Αναζήτησης: Γνωσιακη Συμπεριφορικη Ψυχοθεραπεια, Παιδοψυχολογος, Συμβουλευτικη Γονεων, Αγχος Διαχειριση, Καταθλιψη, Συμβουλευτικη Ζευγους Γαμου, Διατροφικες Διαταραχες, Διασπαση Προσοχης Υπερκινητικοτητα, Κρισεις Πανικου Αγχωδης Διαταραχες, Συνεδριες Μεσω Skype Σκαϊπ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική, Όλη την Ελλάδα, & Εξωτερικό μέσω Skype
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: