Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Αισθανόμενοι ότι η τέλεση μια κηδείας είναι μια σοβαρή υπόθεση που δεν χωράει περιθώρια λάθους, το γραφείο μας αναλαμβάνει να οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την όλη διαδικασία, με συνέπεια και αξιοπρέπεια στην κάθε οικονομική δυνατότητα της οικογένειας. Στόχος μας είναι η κάθε Τελετή που αναλαμβάνουμε να διέπεται από τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που μας χαρακτηρίζει.
Σε μια εποχή που όλα γίνονται, γρήγορα και διεκπεραιωτικά, τα γραφεία μας σεβόμενα τον Θανών / ούσα, αλλά και τον ανθρώπινο πόνο, οργανώνουν με αξιοπρέπεια και σεβασμό όλη τη διαδικασία της τελετής, στεκούμενοι διακριτικά δίπλα στην οικογένεια, ώστε να αποχαιρετήσει το προσφιλές της πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του Κορωνοϊού το Γραφείο Τελετών Φωτεινόπουλος έχει αποφασίσει να παρέχει της υπηρεσίες της Κατ' οίκον ή στον χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε. Επίσης στα πλαίσια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τα γραφείο μας παρέχει ψυχολογική υποστήριξη για τη διαχείριση πένθους σε συνεργασία με καταξιωμένο ψυχολόγο.

skype: NIKOLAOS FOTEINOPOULOS
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΤΕΛΕΤΕΣ - ΚΗΔΕΙΕΣ:
Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος συμπαραστέκεται δίπλα στην οικογένεια, προσφέροντας και καθοδηγώντάς την, ώστε να οργανώσουν την τελετή-κηδεία με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό. Προσιτές τιμές.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ:
Τα μνημόσυνα τελούνται ανάλογα με τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος αναλαμβάνει την όλη διαδικασία της τέλεσης.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ:
Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος, ανταποκρινόμενο στην κάθε επιθυμία οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, φροντίζει να υλοποιήσει την αποτέφρωση – καύση σορών και οστών άμεσα και σε λογικές τιμές.

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ:
Αναλαμβάνοντας πλήρως τον επαναπατρισμό – μεταφορά, σορού και οστών, το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος αναλαμβάνει και την τέλεση κηδείας, μνημοσύνου, σε κάθε μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδας και του Εξωτερικού.

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ:
Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν τον πλήρη ανθοστολισμό της εκκλησίας, αλλά και του χώρου που βρίσκεται η σορός. Δημιουργία στεφάνων και όλων των ειδών ανθοσυνθέσεων.

ΕΚΤΑΦΕΣ:
Τα Γραφεία Τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος αναλαμβάνει την όλη διαδικασία της εκταφής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οργανωση Κηδειων Κηδειας, Τελετες Τελετη Τελετων 24 Ωρες, Επαναπατρισμοι Επαναπατρισμους Σορων, Αποτεφρωση Νεκρου Στην Ελλαδα Ριτσωνα, Καυση Καυσεις Νεκρων, Μνημοσυνα Τελεση Μνημοσυνων, Εκταφες Σορων, Μεταφορες Σορων Στο Εξωτερικο, Στεφανια, Μνηματα Τιμες Προσφορες, Φερετρα Φερετρων Οικονομικες Τιμες, Θρησκευτικες Κηδειες, Πολιτικες Κηδειες, Διαχειριση Πενθους
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση
 
Μοιράσου το: