Κατηγορίες
Φωτοτυπίες, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΑΜΑΝΔΑΡΗΣ, Υπεύθυνος  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Techno Copy ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, καθώς έχει φτάσει να είναι από τα πιο σύγχρονα φωτοτυπικά κέντρα της Ευρώπης. Είναι ο πλέον εξοπλισμένος χώρος με μηχανήματα τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας.
Με μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στον χώρο της φωτοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε ακολουθώντας την τεχνολογία, ώστε να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπηρεσίες: Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, plotting σχεδίων, ξηρογραφία σχεδίων, βιβλιοδεσίες κλασέρ, πλαστικοποιήσεις, scanning / ψηφιοποίηση, εκτυπώσεις μικρού τιράζ, φωτογραφία, αφίσα, γιγαντοαφίσα, εκτύπωση και κοπή αυτοκόλλητου, δημιουργικό και επεξεργασία μακέτας, business cards, παραγωγή cd/ dvd, εκτυπώσεις σε μουσαμά, καμβά, ύφασμα κ.ά.
Παρουσιάσεις: Stands, banners, λάβαρα, k-fix, plexi glass, pvc forex, κονκάρδες, εκτύπωση σε tshirt.
Σφραγίδες: Ξύλινες, αυτομελανούμενες, στρογγυλές, ημερομηνίας, εναλλασσόμενων αριθμών, σε ποικίλους μηχανισμούς και σε όλα τα μεγέθη.
Αναλώσιμα, ταμπόν, μελάνια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ημερολογια Φακελοι, Διαφημιστικα Εντυπα, Προσπεκτους, Σχεδια, Διαφημιστικα Banner, Προσκλητηρια, Εκτυπωσεις Ψηφιακων Εργασιων, Επαγγελματικες Καρτες, Συνταγολογια Πλαστικοποιησεις, Scan Βιβλιοδεσιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 16:30
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: