Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Φανοποιία & Βαφές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ , Τηλ: 2394073168  Fax: 2394071608  Κιν: 6948628916
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο μας βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά, απέναντι ακριβώς από τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ.
Λειτουργεί σύμφωνα με τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο Αξιοπιστία - Ταχύτητα - Οικονομία. Σε ένα φιλικό για τον πελάτη περιβάλλον, ακούμε το πρόβλημα που σας απασχολεί, το εντοπίζουμε στο αυτοκίνητό σας και φροντίζουμε απλά να το αποκαταστήσουμε.
Στοιχεία που μας διακρίνουν είναι η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός καθώς και η εργασιακή συνέπεια.
Βασιζόμαστε στην τεχνολογική μας κατάρτιση και τη συνεχή εξειδίκευσή μας στις νέες τεχνολογίες και σας εγγυόμαστε ειλικρινή ποιότητα εργασιών. Σε περίπτωση ατυχήματος αναλαμβάνουμε την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών, σε συνεργασία με την ασφαλιστική σας εταιρεία χωρίς την πρόσθετη δική σας επιβάρυνση και σας παραδίδουμε το αυτοκίνητό σας καινούργιο. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας κάθε στιγμή και για οτιδήποτε εσείς θελήσετε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το συνεργείο μας είναι χτισμένο σε χώρο συνολικής έκτασης 2000 τ.μ., διαθέτει άνετο και λειτουργικό πάρκινγκ και είναι εξοπλισμένο με όλη την τεχνική και κτηριακή υποδομή, συνδυάζοντας ταχύτητα, ευελιξία και πάνω από όλα ασφάλεια.
Το συνεργείο ή αλλιώς το σύγχρονο κέντρο Φανοποιίας και Βαφής Αυτοκινήτων διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την κατασκευή των αυτοκινήτων σας. Συγκεκριμένα διαθέτει:
Τέσσερις (4) καλίμπρες
Δύο σύγχρονους Φούρνους Βαφής
Σύχρονα μηχανήματα Βουλκανιζατέρ
Ειδικό χώρο για το service
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Rent a Car: Επιβατικών, Βαν & Επαγγελματικών.
Επίσης, το συνεργείο μας διαθέτει και ειδικό χώρο που εξασφαλίζει την ασφαλή παραμονή των πελατών μας εντός του συνεργείου.
Η πρόσβαση από και προς τη Θεσσαλονίκη γίνεται είτε με μέσο ιδιωτικής χρήσης (αυτοκίνητο, μηχανάκι) είτε με την τακτική αστική συγκοινωνία που πραγματοποιείται εμπρός του συνεργείου μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υγραεριο Αυτοκινητων, Auto Lpg, Car Lpg, Car Gas, Service Συστηματος Υγραεριοκινησης, Kit Μετατροπης, Καλιμπρα, Σφυρηλατησεις, Service Auto, Λαμαρινας, Βαφειο Αυτοκινητων, Φανοβαφειο, Συνεργασια Με Ασφαλιστικες, Αποκατασταση Ζημιων Μεσω Ασφαλιστικης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: