,
Κατηγορίες
Κλιματισμός, Ψυκτικοί, Θερμοσίφωνες, Εξαερισμός, Αντλίες
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Συντήρηση Κλιματιστικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού - εξαερισμού τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.
Στη ραγδαία ανάπτυξή της συνέβαλαν κυρίως οι προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες της (Daikin, Fujitsu, LG, Mitsubishi, Midea κ.ά.) καθώς και το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της.
Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της και η πολυετής τεχνογνωσία της είναι σε θέση να καλύψουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας είναι ένας δυναμικός οργανισμός, που διαρκώς εξελίσσεται εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης έτσι ώστε να διατηρεί υψηλή ικανότητα ανταγωνισμού σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς στους τομείς αυτούς. Διαθέτει όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να παρέχει το υψηλής ποιότητας έργο που έχει γίνει πλέον παράδοσή της και να μπορεί να εγγυάται έτσι τον ολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διάρκεια και τα στάδια του έργου

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλιματιστικο Κλιματιστικων Κλιματιστικου Κλιματιστικα Air Condition Aircondition Klimatistika Klimatistiko, Service Επισκευη Επισκευες, Συντηρηση Συντηρησεις, Daikin, Fujitsu, Lg, Inventor, Gree, Mitsubishi, Toshiba, Εγκατασταση Εγκαταστασεις, Επαγγελματικος Κλιματισμος Επαγγελματικου Κλιματισμου, Carrier, Air2air, Κεντρικος Κλιματισμος Κεντρικου Κλιματισμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: