Κατηγορίες
Αντικαπνιστικά Κέντρα, Βελονισμός
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας, στελεχωμένη από συνεργάτες με πολυετή δραστηριοποίηση και εμπειρία στο χώρο των εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας αποτελεί τον Εθνικό Πάροχο της Μεθόδου Διακοπής Καπνίσματος ELEKTROMERIDIAN KOBRA για την Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια καθώς επίσης και για την επικράτεια χωρών της Μέσης Ανατολής.
Η εταιρία ANTISMOKING SERVICE, θέτει διαρκώς νέους κανόνες και δεδομένα στο μείζον θέμα της υγείας και ποιότητας ζωής με στόχο την απαλλαγή από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.
Μέσω της ενημέρωσης για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό, το κοινό αναγνωρίζει την αναγκαιότητα εγκατάλειψης αυτής της συνήθειας και η εταιρία μας απευθύνεται στους καπνιστές που επιθυμούν και αποφασίζουν να απεξαρτηθούν οριστικά από το κάπνισμα.
Η εταιρία μας συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της εξάρτησης από το κάπνισμα, παρέχοντας στους καταναλωτές την αποτελεσματικότερη και πιο αξιόπιστη λύση για την οριστική απαλλαγή από το κάπνισμα μέσω της μεθόδου ELEKTROMERIDIAN KOBRA.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στόχος της εταιρείας μας είναι η οριστική απαλλαγή από το κάπνισμα η οποία γίνεται με μία μέθοδο που βασίζεται στην ωτοθεραπεία σε συνδυασμό με τον ηλεκτροβελονισμό.
Στο κέντρο μας εφαρμόζεται αποκλειστικά η μέθοδος ELEKTROMERIDIAN KOBRA, η οποία διεγείρει συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις σε προκαθορισμένα σημεία του αυτιού.
Στοιχεία όπως το φύλο και η ηλικία του καπνιστή, τα χρόνια που καπνίζει καθώς και ο αριθμός των ημερήσιων τσιγάρων του είναι απαραίτητα προκειμένου να μεταφερθεί η κατάλληλη ποσότητα ερεθισμάτων, ικανή να εκμηδενίσει την εξάρτηση από τη νικοτίνη και να ενεργοποιήσει τον οργανισμό για την παραγωγή ενδορφινών.
Η θεραπεία περιλαμβάνει 5 εφαρμογές σε διάστημα ενός 6μήνου, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών από την πρώτη εφαρμογή διάρκειας 20 λεπτών απαλλάσσονται οριστικά από το κάπνισμα. Το ποσοστό επιτυχίας ανέρχεται στο 92% και στηρίζεται αποκλειστικά στην απόφαση του καπνιστή να απαλλαγεί και όχι στην αντοχή ή τον ισχυρό του χαρακτήρα.
Η μέθοδος είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μέθοδος ELEKTROMERIDIAN KOBRA βρίσκεται υπό την Αιγίδα της Ιταλικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (LILT).

Στοιχεία Αναζήτησης: Διακοπη Καπνισματος, Antismoking Service, Βουλιμια, Ηλεκτροβελονισμος, Απαλλαγη Καπνισματος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: