Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Νικόλαος Πανταζής αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1989. Κατά την περίοδο 1989-1993 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, Η.Π.Α., απ’όπου και απέκτησε την ειδικότητα του Προσθετολόγου-Εμφυτευματολόγου.
Ο Νικόλαος Πανταζής συμβάλλει ενεργά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην Οδοντιατρική, έχοντας πραγματοποιήσει 60 ομιλίες σε ελληνικά και ξένα συνέδρια. Κύριο φορέα της δραστηριότητάς του έχει αποτελέσει η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, η οποία ιδρύθηκε το 1946 και έχει στόχο την προαγωγή της Οδοντιατρικής Επιστήμης μέσω της συνεχούς επιστημονικής κατάρτισης των Ελλήνων Οδοντιάτρων και της οποίας διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το 2003 έως το 2013, και πρόεδρος από το 2013 έως το 2015.
Ο Νικόλαος Πανταζής είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο (GDC) και φέρει τον τίτλο του ειδικού Προσθετολόγου(Specialist in Prosthodontics) σύμφωνα με τις διατάξεις του(Section 26(4) of the Dentists Act 1984).
Από το 1993 διατηρεί, μαζί με τη σύζυγο του Νάγια Λαμπροπούλου ειδική Παιδοδοντίατρο, το ιατρείο «Εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα».
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το1993 διατηρεί το ιατρείο «Εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα» παρέχοντας σύγχρονες προσθετικές εργασίες που καλύπτουν το συνολικό φάσμα της κλασικής Προσθετικής, της Εμφυτευματολογίας και της Αισθητικής Οδοντιατρικής και αποκαθιστούν με εξαιρετική ακρίβεια και απόλυτη αποτελεσματικότητα τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των ασθενών του.
Ο Νίκος Πανταζής έχει μακροχρόνια εμπειρία στη διαχείριση πολύπλοκων περιστατικών ολικής στοματικής αποκατάστασης για την επίλυση των οποίων χρησιμοποιεί όλες τις κλασικές αλλά και σύγχρονες μεθόδους που η επιστήμη και η τέχνη της Οδοντιατρικής διαθέτει.
Ο Νίκος Πανταζής δεσμεύεται να παρέχει Οδοντιατρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες προσωπικά στον κάθε ασθενή του με υψηλή ενσυναίσθηση, επιμελή φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Μοναδικός του στόχος είναι η τελειοποίηση της Οδοντιατρικής Υγείας των ασθενών του με αποτέλεσμα την διαρκή και μόνιμη ικανοποίηση τους από την Οδοντοφυΐα τους.
Το αντικείμενο της δραστηριότητάς του μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει:
Μεταλλοκεραμικές και ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες
Αναδιαμόρφωση του χαμόγελου με όψεις πορσελάνης
Περιστατικά ολικής στοματικής αποκατάστασης
Αποκατάσταση μερικής και ολικής νωδότητας με Εμφυτεύματα
Μερικές-ολικές οδοντοστοιχίες
Λεύκανση δοντιών

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσθετολογος, Εμφυτευματολογος, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Γεφυρα Στεφανες, Οψεις Πορσελανης, Εμφυτευματα, Προσθετολογοι, Οδοντοστοιχιες, Λευκανση, Εμφυτευματολογοι, Σφραγισμα, Καθαρισμος Δοντιων, Περιοδοντιτιδα, Οδοντιατρος, Odontiatroi
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δέχεται κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: