Κατηγορίες
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η HELIOS-ΖΕΙΝ έχει μπει δυναμικά από το 2011 στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ο βασικότερός της στόχος είναι να αξιοποιήσει δημιουργικά την εμπιστοσύνη των επενδυτών της. Με ταχύτητα, συνέπεια και πάνω από όλα σεβασμό στο βασικό σκοπό της αξίας της οποίας υπηρετεί. Με μία ομάδα άριστα καταρτισμένων Μηχανικών, Τεχνικών, αλλά και Υπευθύνων Διαχείρισης Έργων και προσωπικού εγγυόμαστε εκ των προτέρων την καλή συνεργασία.
Η HELIOS-ΖΕΙΝ δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Ιόνια νησιά. Η τεχνογνωσία, η ποιότητα στην κατασκευή και η μεγάλη ετήσια παραγωγική ικανότητα αποτελούν τα σημαντικότερα κριτήρια για την εταιρεία μας που στόχο έχει την παράδοση ενός συστήματος που εγγυάται τη μέγιστη δυνατή απόδοση ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τα πιστοποιητικά ποιότητας, αλλά κυρίως η εικόνα που διαθέτουν οι μέχρι στιγμής επενδυτές από τις εταιρείες αυτές, συνηγορούν και επιβεβαιώνουν την επιλογή μας.
Η HELIOS-ΖΕΙΝ και η ομάδα συνεργατών της, μετά την ολοκλήρωση του έργου, αναλαμβάνει την εκπαίδευσή σας, σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία, την εποπτεία και τη φροντίδα της επένδυσής σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια είναι της Γερμανικής βιομηχανίας BOSCH και συνδυάζονται με αντιστροφείς (inverter), των επίσης γερμανικών οίκων REFUSOL, COSTAL, SOLAR AGE, SMA, FRONIUS, και EFFEKTA.
Ενώ οι βάσεις στήριξης είναι του γερμανικού οίκου SCHLETTER και Σταυρίδης & ΣΙΑ.

Φωτοβολταϊκά

  • Στέγες
  • Πάρκα
  • Αυτόνομα (Σπίτια – Αποθήκες – Τροχόσπιτα)
  • Αιολικά Πάρκα
  • Υδροηλ/κα Πάρκα
  • Ενεργειακά (Τζάκια – Λέβητες Ξύλου – Λέβητες Pellet – Αντλίες Θερμότητας – Ηλεκτρικοί Λέβητες – Ηλιακοί Θερμοσίφωνες)


Επαγγελματικός – Οικιακός Φωτισμός LED
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»


Στοιχεία Αναζήτησης: Φωτοβολταϊκα Συστηματα, Ανανεωσιμες Πηγες Ενεργειας, Εξοικονομηση Ενεργειας, Ηλεκτρικη Ενεργεια, Εξοικονομηση Εξοικονομω Κατ Οικον, Φωτοβολταϊκα Πανελ, Συντηρηση Φωτοβολταϊκων, Αιολικα Παρκα, Net Metering, Αυτονομα Φωτοβολταϊκα Συστηματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες