Κατηγορίες
Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού, Μετακομίσεις & Μεταφορές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ   Κιν: 6944269945
Περιγραφή Επιχείρησης
Η μεταφορική εταιρεία Καμπουράκης & ΣΙΑ Ε.Ε. στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη εξειδικεύεται στις μεταφορές – μετακομίσεις, υπηρεσίες που πραγματοποιούνται από το έμπειρο προσωπικό της με επαγγελματισμό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η εταιρεία Μεταφορές Κρήτης Καμπουράκης & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί εγκαταστάσεις και στην Κρήτη, όπου αναλαμβάνει μεταφορές - μετακομίσεις σε όλο τον νομό, με υπευθυνότητα και φυσικά ασφάλεια για τα έπιπλα και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας στην εταιρεία μας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, εγγυόμαστε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ταχύτητα και συνέπεια, μεταφέροντας οτιδήποτε μας ζητήσετε στο σημείο που επιθυμείτε, μέσα στους συμφωνημένους χρόνους.
Με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, οι μεταφορές – μετακομίσεις γίνονται από εμάς άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ οι πελάτες μας μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Αναλαμβάνουμε, επίσης διανομές αλλά και φορτώσεις και εκφορτώσεις με αξιοπιστία, πάντα άμεσα και οικονομικά.
Η μεταφορική μας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη εξυπηρετεί ολόκληρη την Αττική, τη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κατερίνη) τα Τρίκαλα καθώς και ολόκληρη την Κρήτη, ενώ η ομάδα μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις επιθυμίες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεταφορές - μετακομίσεις από Αθήνα σε όλο τον νομό της Κρήτης (Ηράκλειο, Μοίρες, Ρέθυμνο, Χανιά, Ιεράπετρα) Αυθημερόν, και αντίστροφα
  • Μεταφορές - Μετακομίσεις από Αθήνα προς Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Τρίκαλα) αυθημερόν. Και από Θεσσαλονίκη προωθήσεις με εξειδικευμένους συνεργάτες προς π.χ. Βέροια, Νάουσα, Σέρρες, Χαλκιδική κ.α.)
  • Φορτώσεις - Εκφορτώσεις- φυλλάξεις - αποθηκεύσεις εμπορευμάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Αμπαλαζ, Συνδεση Αποσυνδεση Ηλεκτρικων Συσκευων, Μεταφορτωσεις, Φορτια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηράκλειο, Μοίρες, Χανιά, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη αυθημερόν.
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: