Κατηγορίες
Φωτογραφεία & Φωτογράφοι, Φωτογραφικά Εργαστήρια, Φωτογραφικά Υλικά - Είδη & Μηχανές, Είδη Γάμου & Βάπτισης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
PHOTO VIDEO STUDIO PRINT
Το Φωτο Ψυχικό είναι το πλέον έγκυρο φωτογραφικό κατάστημα της περιοχής Ψυχικού Φιλοθέης.
Σας παραδίδουμε μέσα σε 3 λεπτά όμορφα επεξεργασμένα πορτρέτα σας για κάθε χρήση για κάθε έγγραφο και για κάθε χώρα που αφορά. Επεξεργαζόμαστε σκανάρουμε και διορθώνουμε παλιές φωτογραφίες σας, ψηφιοποιούμε παλιές σας βιντεοκασέτες φιλμ ακόμα και κασέτες ήχου.
Εκτυπώνουμε σε όλα τα υλικά και τις διαστάσεις τις φωτογραφίες σας, με άριστη ποιότητα και με συστήματα της KODAK.
Πολλές ιδέες για φωτογραφικά προσωπικά δώρα, κορνίζες και άλμπουμ σας περιμένουν για να κάνετε τη διαφορά.
Φωτογραφίζουμε το Γάμο και τη Βάπτισή σας με πολλή αγάπη στις δικές σας στιγμές.
Εταιρικά πορτρέτα, για μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και προϊοντικές φωτογραφίσεις για καταλόγους και ηλεκτρονικά καταστήματα.
Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο Γιάννης Πρίντεζης. Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία και φωτογραφία. Φωτογραφίζει επαγγελματικά από το 1988 και σας περιμένει για να σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε θέμα φωτογραφίας και βίντεο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προσφέρουμε το σύνολο των φωτογραφικών προϊόντων. ΕΓΚΥΡΕΣ φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατήριου, δίπλώματος οδήγησης, άδεια χειριστή ταχύπλοου, διαβατήρια, ταυτότητες άλλων χωρών, visa, απολυτήρια , εξετάσεις Λυκείου, πτυχίων και κάθε άλλο έγγραφο. Παράδοση μέσα σε 3 λεπτά μόνο, τέλειες εικόνες επεξεργασμένες με Photoshop και αριστο τελικό αποτέλεσμα. Εκτύπωση σε όλα τα μεγέθη φωτογραφιών και τα υλικά, (καμβά, αλουμίνιο, ξύλο κ.ά.) στις καλυτερες τιμες. Δημιουργούμε ψηφιακά άλμπουμ σε κάθε επιθυμητή διάσταση και φινίρισμα. Μετατροπη από βιντεοκασέτες και κινηματογραφικά φιλμ σε DVD, σκανάρισμα φωτογραφιών, φιλμ, κάθε τύπου και κασετών ήχου. Φωτογράφιση και βιντεοκάλυψη Γάμου και Βάπτισης με τον καλύτερο τρόπο και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα όπως Drone, 4Κ κ.ά. Στο studio μας φωτογραφίζουμε για καταλόγους, για ανάρτηση σε ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, πορτρέτα για εταιρικά προφίλ, βιογραφικά και μέσα κοινωνικής δικτυωσης. Μια πολύ μεγάλη σειρά από φωτογραφικά δωρα πληρη γκάμα από κορνίζες, ξύλινες, silver plate, πολυκορνίζες, θεματικές, μινιατούρες ποκιλία από άλμπουμ φωτογραφιών σε κάθε μέγεθος και αφθονία εξωφύλλων είναι εδώ για εσάς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φωτογραφιες Ταυτοτητας, Φωτογραφιες Διαβατηριου, Φωτογραφιες Διπλωματος, Αδεια Χειριστη Ταχυπλοου, Διαβατηρια, Ταυτοτητες Αλλων Χωρων, Visa Απολυτηρια Εξετασεις Λυκειου, Εικονες Επεξεργασμενες Με Photoshop, Φωτογραφιση Και Βιντεοκαλυψη Γαμου, Φωτογραφιση Και Βιντεοκαλυψη Βαπτισης, Μετατροπη Απο Βιντεοκασετες Και Κινηματογραφικα Φιλμ, Φωτογραφιες Πτυχιων Και Καθε Αλλο Εγγραφο, Παραδοση Μεσα Σε 3 Λεπτα Μονο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 15:00 & από 17:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: