Κατηγορίες
Οφθαλμίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Παιδοφθαλμίατρος  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MD, PhD, MSc, FEBO είναι χειρουργός οφθαλμίατρος - παιδοοφθαλμίατρος - στραβισμολόγος με έδρα την Πάτρα.
Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Πατρών, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας (FEBO). Είναι πρώην ερευνητής στο Massachusetts General Hospital, Ιατρική Σχολή Harvard, Βοστώνη, ΗΠΑ. Μετεκπαιδεύτηκε στο Brigham and Women’s Hospital και Boston Children’s Hospital, Ιατρική Σχολή Harvard στη Βοστώνη των ΗΠΑ.
Έχει εξειδικευθεί στην παιδιατρική οφθαλμολογία και το στραβισμό στο Children’s National Medical Center στην Washington DC των ΗΠΑ, όπου απέκτησε σημαντική χειρουργική εμπειρία σε όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών επεμβάσεων στα παιδιά, καθώς και στη χειρουργική διόρθωση του στραβισμού σε παιδιά και ενήλικες.
Είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Παιδοοφθαλμολογίας και Στραβισμού και συγγραφέας πολυάριθμων επιστημονικών άρθρων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Παιδοοφθαλμολογία, Στραβισμός
  • Μυωπία, Αστιγματισμός, Υπερμετρωπία
  • Αμβλυωπία, Καταρράκτης, Γλαύκωμα
  • Παθήσεις Βλεφάρων, Δακρυϊκού Συστήματος, Βυθού

Στοιχεία Αναζήτησης: Αστιγματισμος, Μυωπια, Γλαυκωμα, Οφθαλμικες Φλεγμονες, Παιδοφθαλμιατρος, Καταρρακτης, Check Up Ματιων, Στραβισμος, Εξεταση Οπτικου Πεδιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δυτική Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: