Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ , Τηλ: 2674022055 
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ταξιδιωτικό γραφείο - Πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων Marketou Travel, στη Σάμη Κεφαλονιάς, δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με συνέπεια και υπευθυνότητα, εδώ και πολλά χρόνια.
Στο γραφείο μας πραγματοποιούμε εκδόσεις και κρατήσεις εισιτηρίων, εκδρομές και κρουαζιέρες από και προς την Κεφαλονιά, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Επιπλέον, οργανώνουμε εκδρομές προς και από την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τη Λευκάδα και το Νυδρί. Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε την κράτηση ή την απευθείας έκδοση του εισιτηρίου σας για να ταξιδέψετε προς και από την Πάτρα, την Κυλλήνη και τον Αστακό.
Το προσωπικό του ταξιδιωτικού γραφείου - Πρακτορείου έκδοσης εισιτηρίων Marketou Travel, βρίσκεται στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αξιόπιστα.
Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα των Ιονίων νησιών που συνδυάζουν την ομορφιά της θάλασσας του Ιονίου με αυτή των παρθένων δασικών εκτάσεων που συναντάμε στα περισσότερα από αυτά, με ένα εισιτήριο από το ταξιδιωτικό γραφείο - Πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων Marketou Travel, στη Σάμη Κεφαλονιάς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δρομολόγια Σάμη - Ιθάκη - Αστακό - Λευκάδα - Κυλλήνη - Ζάκυνθο - Δωδεκάνησα - Κυκλάδες - Κρήτη - Ιταλία
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Εκδόσεις / κρατήσεις εισιτηρίων από και προς την Κυλλήνη, τη Σάμη, τον Πόρο, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τη Λευκάδα, τον Αστακό, αλλά και την Πάτρα.
Εκδρομές
Κρουαζιέρες
Ταξίδια
Ferry Tickets

Στοιχεία Αναζήτησης: Ακτοπλοϊκα Εισιτηρια, Εισιτηρια Πλοιων, Ταξιδια, Ferry Tickets, Κρουαζιερες, Εκδρομες, Πρακτορειο Εκδοσης Εισιτηριων, Κρατηση Εισιτηριων, Ταξιδιωτικο Γραφειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: