Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Μεταφράσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Γ. Χαϊνάκη βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου και παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες. Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και δια της συνεχούς και αδιάλειπτης παρακολούθησης και ενημέρωσης των νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και τεκμηριωμένη θεμελίωση την παροχή νομικών συμβουλών, καθώς και την εκπροσώπηση ενώπιον οποιασδήποτε αρχής.
Η συνεργασία του γραφείου με πλήθος άλλων αξιόλογων δικηγορικών γραφείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και με έγκριτους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, συμβάλλει στην παροχή ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών, σε φυσικά και νομικά πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.
Γνωρίζει την Αγγλική και τη Γερμανική. Από το έτος 2012 είναι εγγεγραμμένο μέλος στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και ασκεί μάχιμη δικηγορία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ακίνητα (έλεγχοι τίτλων, κτηματολόγιο, μισθωτικές διαφορές, αγοραπωλησίες).
Ενοχικό Δίκαιο (αγωγές για κάθε είδους αξιώσεις που προκύπτουν από σύμβαση ή το νόμο).
Εμπράγματο Δίκαιο (ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές για την προστασία εμπράγματων δικαιωμάτων επί κινητών και ακινήτων).
Οικογενειακό Δίκαιο (διαζύγιο, επιμέλεια τέκνων, επικοινωνία, δικαστική επιδίωξη διατροφής, αναγνώριση / προσβολή πατρότητας, δικαστική συμπαράσταση).
Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Εταιρειών.
Πτωχευτικό Δίκαιο (πτώχευση/εξυγίανση εταιρειών).
Διοικητικό Δίκαιο (προσφυγές κατά πράξεων επιβολής προστίμων/διοικητικών κυρώσεων, ζητήματα φορολογικά, υπαλληλικά κλπ).
Ποινικό Δίκαιο.
Δίκαιο Τροχαίων Ατυχημάτων (αγωγές αποζημίωσης στα αστικά δικαστήρια και παράσταση ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων).  
Μεταφράσεις (Αγγλικά,Γερμανικά), Επικυρώσεις εγγράφων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διατροφη Επιμελεια, Οικογενειακο Δικαιο, Ξενοδοχειακο Δικαιο, Επικυρωσεις, Υποθεσεις Τροχαιων Ατυχηματων, Αστικο Δικαιο, Ποινικο Δικαιο, Μισθωσεις, Διαζυγια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Κρήτη και μέσω συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων όλη την Ελλάδα.
 
Μοιράσου το: